Bardolatry
Üye
Merhabalar.
Onur Naci Öztürkler'in Youtube kanalındaki bir
Mukellef.co'dan şirket kurup hesap açtığımızda bunun dışında bir muhasebeci/mali muşavir ile anlaşmamız gerekiyor mu? Yani Mukellef.co'dan aldığımız hizmetin haricinde masraflarımız oluyor mu bu durumda?
Yoksa Mukellef.co kullananlar, tüm muhasabe işlemlerini bu platform üzerinden mi hallediyor? Diğer bir deyişle, Mukellef.co yeterli mi?
Eğer muhasebe, fatura kesme vb. işlemleri sadece Mukellef.co kullanarak hallediyorsak, hemen ONUR10 kodunu da kullanarak dahil olmayı düşünüyorum. Çünkü Mukellef.co hem şahıs şirket açma konusunda kolaylık sağlıyor hem de sanal ofis ücreti makul.
Cevabınızı bekliyorum.
Saygılarımla...
Onur Naci Öztürkler'in Youtube kanalındaki bir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Mukellef.co adresinden şahıs şirketi açabileceğimizi veya buradan fatura kesebileceğimizi öğrendim. Fiyat bakımından da oldukça makul geldi ve işlemlere başladım. Ancak Mukellef.co, sözleşmesinde "Mükellef, Muhasebe Hizmeti sunmaz.", "mukellef.co Mali Müşavirlik hizmeti vermez." ibareleri mevcut. Aklıma takılan soru da doğal olarak şu:Mukellef.co'dan şirket kurup hesap açtığımızda bunun dışında bir muhasebeci/mali muşavir ile anlaşmamız gerekiyor mu? Yani Mukellef.co'dan aldığımız hizmetin haricinde masraflarımız oluyor mu bu durumda?
Yoksa Mukellef.co kullananlar, tüm muhasabe işlemlerini bu platform üzerinden mi hallediyor? Diğer bir deyişle, Mukellef.co yeterli mi?
Eğer muhasebe, fatura kesme vb. işlemleri sadece Mukellef.co kullanarak hallediyorsak, hemen ONUR10 kodunu da kullanarak dahil olmayı düşünüyorum. Çünkü Mukellef.co hem şahıs şirket açma konusunda kolaylık sağlıyor hem de sanal ofis ücreti makul.
Cevabınızı bekliyorum.
Saygılarımla...
Son düzenleme: