Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz?
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 6 Tem 2021 #1 Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz?
palado Üye Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 119 Web sitesi twitter.com 6 Tem 2021 #2 hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... güzel gözüküyor ama şu zamanlayıcı sanki tam ortada değil gibi
hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... güzel gözüküyor ama şu zamanlayıcı sanki tam ortada değil gibi
sefabaris Üye Katılım 30 Ara 2020 Mesajlar 25 Web sitesi www.instagram.com 6 Tem 2021 #3 hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi.sadece birazdan ve başlıyor kısmını büyültüp ortalayabilirsin ama bu şekilde de gayet iyi
hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi.sadece birazdan ve başlıyor kısmını büyültüp ortalayabilirsin ama bu şekilde de gayet iyi
Emiirr Üye Katılım 26 Mar 2021 Mesajlar 126 6 Tem 2021 #4 hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... Gayet güzel olmuş hocam. Yaratıcı bir tasarım
hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... Gayet güzel olmuş hocam. Yaratıcı bir tasarım
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 6 Tem 2021 #6 Bence arka plan ve 01.00 çok güzel olmuş ancak yayın başlıyor yazısındaki irazdan-aşlıyor kısmında
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 6 Tem 2021 #7 hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... baya yaratıcı 2 yıllık tasarımcıyım yaratıcı değilim varya sadece thumbnail kısmında yaratıcıyım eline sağlık hocam
hfk' Alıntı: Bu şekilde bir ''YAYIN BAŞLIYOR'' denedim nasıl olmuş, var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla ... baya yaratıcı 2 yıllık tasarımcıyım yaratıcı değilim varya sadece thumbnail kısmında yaratıcıyım eline sağlık hocam
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 6 Tem 2021 #8 berat_ahmet' Alıntı: Bence arka plan ve 01.00 çok güzel olmuş ancak yayın başlıyor yazısındaki irazdan-aşlıyor kısmındaEkli dosyayı görüntüle 2775 Genişletmek için tıkla ... Evet olabilir ama arkaplan da o renk olduğu için gözükmez
berat_ahmet' Alıntı: Bence arka plan ve 01.00 çok güzel olmuş ancak yayın başlıyor yazısındaki irazdan-aşlıyor kısmındaEkli dosyayı görüntüle 2775 Genişletmek için tıkla ... Evet olabilir ama arkaplan da o renk olduğu için gözükmez
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 6 Tem 2021 #9 palado' Alıntı: güzel gözüküyor ama şu zamanlayıcı sanki tam ortada değil gibi Genişletmek için tıkla ... Ortada ortada program yanılmaz
palado' Alıntı: güzel gözüküyor ama şu zamanlayıcı sanki tam ortada değil gibi Genişletmek için tıkla ... Ortada ortada program yanılmaz
M meXer Üye Katılım 23 May 2021 Mesajlar 6 6 Tem 2021 #10 Saat üstteki yazının ortasında olması lazım veya yazı saatin ortasında olsun az eğik gözüküyor