Perdenin Ardındakiler için bu tarz bir tasarım denedim. (+) ve (-) yönlerini yazarsanız sevinirim.
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 22 Mar 2022 #1 Perdenin Ardındakiler için bu tarz bir tasarım denedim. (+) ve (-) yönlerini yazarsanız sevinirim.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Mar 2022 #3 hfk' Alıntı: Perdenin Ardındakiler için bu tarz bir tasarım denedim. (+) ve (-) yönlerini yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Hocam muhteşem cidden ya. Birde hocam siz manipulation için arkaplanları falan nereden buluyorsunuz?
hfk' Alıntı: Perdenin Ardındakiler için bu tarz bir tasarım denedim. (+) ve (-) yönlerini yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Hocam muhteşem cidden ya. Birde hocam siz manipulation için arkaplanları falan nereden buluyorsunuz?
Hamza Batur Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 284 22 Mar 2022 #4 hfk' Alıntı: Perdenin Ardındakiler için bu tarz bir tasarım denedim. (+) ve (-) yönlerini yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Seni uzun zamandır görüyorum yaptığın kalitesiz bir iş görmedim benden iyi olan bir şeyi eleştiremem Son düzenleme: 22 Mar 2022
hfk' Alıntı: Perdenin Ardındakiler için bu tarz bir tasarım denedim. (+) ve (-) yönlerini yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Seni uzun zamandır görüyorum yaptığın kalitesiz bir iş görmedim benden iyi olan bir şeyi eleştiremem
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Mar 2022 #5 Hamza Batur' Alıntı: Seni uzun zamandır görüyorum yaptığın kalitesiz bir iç görmedim benden iyi olan birşeyi eleştiremem Genişletmek için tıkla ... ayynen öyle
Hamza Batur' Alıntı: Seni uzun zamandır görüyorum yaptığın kalitesiz bir iç görmedim benden iyi olan birşeyi eleştiremem Genişletmek için tıkla ... ayynen öyle
Hamza Batur Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 284 22 Mar 2022 #6 Daffy.aep' Alıntı: ayynen öyle Genişletmek için tıkla ... daffy hatırlıyormusun beni
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Mar 2022 #7 Hamza Batur' Alıntı: daffy hatırlıyormusun beni Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyorsun
Hamza Batur Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 284 22 Mar 2022 #8 Daffy.aep' Alıntı: ayıp ediyorsun Genişletmek için tıkla ... eeee şey ben ban yemiştim bi ara ya yoktum o yüzdeb bi süre
Daffy.aep' Alıntı: ayıp ediyorsun Genişletmek için tıkla ... eeee şey ben ban yemiştim bi ara ya yoktum o yüzdeb bi süre
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 23 Mar 2022 #9 Hamza Batur' Alıntı: Seni uzun zamandır görüyorum yaptığın kalitesiz bir iş görmedim benden iyi olan bir şeyi eleştiremem Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Hamza Batur' Alıntı: Seni uzun zamandır görüyorum yaptığın kalitesiz bir iş görmedim benden iyi olan bir şeyi eleştiremem Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler