bu videodaki arka plan gibi ritme göre hızlanıp yavaşlayan arka plan nasıl yapılır?
E emre__e Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 49 4 May 2021 #1 bu videodaki arka plan gibi ritme göre hızlanıp yavaşlayan arka plan nasıl yapılır?
Yahya Kağan Bektaş Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 369 Web sitesi www.instagram.com 4 May 2021 #3 Onur abinin bununla ilgili videoları var: Bunlar işine yaramazsa YouTube'da Audio Spectrum adı altında arama yaparsan bir sürü video çıkar
Onur abinin bununla ilgili videoları var: Bunlar işine yaramazsa YouTube'da Audio Spectrum adı altında arama yaparsan bir sürü video çıkar
E emre__e Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 49 4 May 2021 #4 Yahya Kağan Bektaş' Alıntı: Onur abinin bununla ilgili videoları var: Bunlar işine yaramazsa YouTube'da Audio Spectrum adı altında arama yaparsan bir sürü video çıkar Genişletmek için tıkla ... saol 2. videoya hiç denk gelmemiştim onu arıyordum
Yahya Kağan Bektaş' Alıntı: Onur abinin bununla ilgili videoları var: Bunlar işine yaramazsa YouTube'da Audio Spectrum adı altında arama yaparsan bir sürü video çıkar Genişletmek için tıkla ... saol 2. videoya hiç denk gelmemiştim onu arıyordum
Yahya Kağan Bektaş Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 369 Web sitesi www.instagram.com 4 May 2021 #5 emre__e' Alıntı: saol 2. videoya hiç denk gelmemiştim onu arıyordum Genişletmek için tıkla ... Ne demek
emre__e' Alıntı: saol 2. videoya hiç denk gelmemiştim onu arıyordum Genişletmek için tıkla ... Ne demek