benim after videoyu bi kere rende alıyor ama sonra hep endera devam ediyor. neden acaba?
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 May 2021 #1 benim after videoyu bi kere rende alıyor ama sonra hep endera devam ediyor. neden acaba?
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 May 2021 #2 NeArarsan' Alıntı: benim after videoyu bi kere rende alıyor ama sonra hep endera devam ediyor. neden acaba? Genişletmek için tıkla ... hep aynı işlemi tekarlıyor
NeArarsan' Alıntı: benim after videoyu bi kere rende alıyor ama sonra hep endera devam ediyor. neden acaba? Genişletmek için tıkla ... hep aynı işlemi tekarlıyor
Pixar Cars Türkiye Üye Katılım 3 Nis 2021 Mesajlar 312 Web sitesi www.instagram.com 13 May 2021 #3 bi ayarı filan değiştirmiş olabilir misin? edit>preferences kısmını kontrol et belki yanlışlıkla bişey yapmışsındır
bi ayarı filan değiştirmiş olabilir misin? edit>preferences kısmını kontrol et belki yanlışlıkla bişey yapmışsındır
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 May 2021 #4 Pixar Cars Türkiye' Alıntı: bi ayarı filan değiştirmiş olabilir misin? edit>preferences kısmını kontrol et belki yanlışlıkla bişey yapmışsındır Genişletmek için tıkla ... ne gibi mesela?
Pixar Cars Türkiye' Alıntı: bi ayarı filan değiştirmiş olabilir misin? edit>preferences kısmını kontrol et belki yanlışlıkla bişey yapmışsındır Genişletmek için tıkla ... ne gibi mesela?
Pixar Cars Türkiye Üye Katılım 3 Nis 2021 Mesajlar 312 Web sitesi www.instagram.com 13 May 2021 #5 NeArarsan' Alıntı: ne gibi mesela? Genişletmek için tıkla ... hiç bilmyorum sadece tahmin yürüttüm
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 May 2021 #6 Pixar Cars Türkiye' Alıntı: hiç bilmyorum sadece tahmin yürüttüm Genişletmek için tıkla ... benim bilgisyarda hiç bir şey sürüklenmiyor ne yapayım?
Pixar Cars Türkiye' Alıntı: hiç bilmyorum sadece tahmin yürüttüm Genişletmek için tıkla ... benim bilgisyarda hiç bir şey sürüklenmiyor ne yapayım?
Pixar Cars Türkiye Üye Katılım 3 Nis 2021 Mesajlar 312 Web sitesi www.instagram.com 13 May 2021 #7 NeArarsan' Alıntı: benim bilgisyarda hiç bir şey sürüklenmiyor ne yapayım? Genişletmek için tıkla ... valla bilmiyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
NeArarsan' Alıntı: benim bilgisyarda hiç bir şey sürüklenmiyor ne yapayım? Genişletmek için tıkla ... valla bilmiyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 13 May 2021 #8 Pixar Cars Türkiye' Alıntı: valla bilmiyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... tmm ben konu açayım.
Pixar Cars Türkiye' Alıntı: valla bilmiyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... tmm ben konu açayım.