Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar.
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 3 Tem 2021 #1 Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar.
K KadirR Üye Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 11 3 Tem 2021 #2 Tam da Barış Özcan İzlerken Bu Konunun Açılması Eline Sağlık
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 3 Tem 2021 #3 hfk' Alıntı: Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... gÜZEL.
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 3 Tem 2021 #4 hfk' Alıntı: Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Keşke neyi nasıl ve neden yaptığınıda söylerseydin.
hfk' Alıntı: Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Keşke neyi nasıl ve neden yaptığınıda söylerseydin.
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 3 Tem 2021 #5 Abua.exe' Alıntı: Keşke neyi nasıl ve neden yaptığınıda söylerseydin. Genişletmek için tıkla ... Anlamadim?
Abua.exe' Alıntı: Keşke neyi nasıl ve neden yaptığınıda söylerseydin. Genişletmek için tıkla ... Anlamadim?
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 3 Tem 2021 #6 hfk' Alıntı: Anlamadim? Genişletmek için tıkla ... Mesela neden f9 a bastın onları söyleseydin.
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 3 Tem 2021 #7 Atıyorum ps tuto cekerken renklendirmek için ctrl u ya basıyoruz diyebilirsin.
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 3 Tem 2021 #8 Abua.exe' Alıntı: Keşke neyi nasıl ve neden yaptığınıda söylerseydin. Genişletmek için tıkla ... Yaptigim her seyi soyluyorum zaten videoda
Abua.exe' Alıntı: Keşke neyi nasıl ve neden yaptığınıda söylerseydin. Genişletmek için tıkla ... Yaptigim her seyi soyluyorum zaten videoda
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 3 Tem 2021 #9 Abua.exe' Alıntı: Mesela neden f9 a bastın onları söyleseydin. Genişletmek için tıkla ... Ben su an icin temel duzey after effects vermiyorum programi temel duzey bilenler icin anlatiyorum. O olaylari ogrenmek icin YouTube'a bakabilirsin bir suru video var
Abua.exe' Alıntı: Mesela neden f9 a bastın onları söyleseydin. Genişletmek için tıkla ... Ben su an icin temel duzey after effects vermiyorum programi temel duzey bilenler icin anlatiyorum. O olaylari ogrenmek icin YouTube'a bakabilirsin bir suru video var
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 3 Tem 2021 #10 f9 yumuşatıyor işte keyframe i orta düzey bilenler anlar zaten hfk' Alıntı: Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Yine harika bir video şu an izliyorum
f9 yumuşatıyor işte keyframe i orta düzey bilenler anlar zaten hfk' Alıntı: Nasıl yapıldığını gösterdim umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Yine harika bir video şu an izliyorum