İki ekran kullanıyorum csgoyu yakalarken yarısını ikinci ekranından yakalıyor ekte var
C Canarino Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 22 30 Nis 2021 #1 İki ekran kullanıyorum csgoyu yakalarken yarısını ikinci ekranından yakalıyor ekte var Ekli dosyalar Screenshot_2021-04-30-13-31-02-851_com.miui.gallery.jpg 990.7 KB · Görüntüleme: 15
Spunkram Yönetici Yönetici Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 916 30 Nis 2021 #2 altta kaynaklar bölümünde 3 kaynak birden var. hangi kaynağı alacaksan sadece onun göz'ü açık olsun diğerlerini kapat
altta kaynaklar bölümünde 3 kaynak birden var. hangi kaynağı alacaksan sadece onun göz'ü açık olsun diğerlerini kapat
C Canarino Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 22 30 Nis 2021 #3 Spunkram' Alıntı: altta kaynaklar bölümünde 3 kaynak birden var. hangi kaynağı alacaksan sadece onun göz'ü açık olsun diğerlerini kapat Genişletmek için tıkla ... hocam aynı sorun devam ediyor oyun yakalamada csgo yu zaten görmüyor ekran yakalama birinci ekranı seçtiğimde bile hala aynı hataya devam ediyor
Spunkram' Alıntı: altta kaynaklar bölümünde 3 kaynak birden var. hangi kaynağı alacaksan sadece onun göz'ü açık olsun diğerlerini kapat Genişletmek için tıkla ... hocam aynı sorun devam ediyor oyun yakalamada csgo yu zaten görmüyor ekran yakalama birinci ekranı seçtiğimde bile hala aynı hataya devam ediyor
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 30 Nis 2021 #4 Canarino' Alıntı: hocam aynı sorun devam ediyor oyun yakalamada csgo yu zaten görmüyor ekran yakalama birinci ekranı seçtiğimde bile hala aynı hataya devam ediyor Genişletmek için tıkla ... bilgisayarın ekran boyutuyla alakalı olabilirmi ekran küçükse veya daha darsa felan
Canarino' Alıntı: hocam aynı sorun devam ediyor oyun yakalamada csgo yu zaten görmüyor ekran yakalama birinci ekranı seçtiğimde bile hala aynı hataya devam ediyor Genişletmek için tıkla ... bilgisayarın ekran boyutuyla alakalı olabilirmi ekran küçükse veya daha darsa felan
C Canarino Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 22 30 Nis 2021 #5 Canarino' Alıntı: hocam aynı sorun devam ediyor oyun yakalamada csgo yu zaten görmüyor ekran yakalama birinci ekranı seçtiğimde bile hala aynı hataya devam ediyor Genişletmek için tıkla ... oyun yakalamada full siyah ekran
Canarino' Alıntı: hocam aynı sorun devam ediyor oyun yakalamada csgo yu zaten görmüyor ekran yakalama birinci ekranı seçtiğimde bile hala aynı hataya devam ediyor Genişletmek için tıkla ... oyun yakalamada full siyah ekran
C Canarino Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 22 30 Nis 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: bilgisayarın ekran boyutuyla alakalı olabilirmi ekran küçükse veya daha darsa felan Genişletmek için tıkla ... Valla sanmıyorum hocam bi çözüm bulamadım ne denediysem olmuyor
GirayBarış123' Alıntı: bilgisayarın ekran boyutuyla alakalı olabilirmi ekran küçükse veya daha darsa felan Genişletmek için tıkla ... Valla sanmıyorum hocam bi çözüm bulamadım ne denediysem olmuyor