Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ödeme almak için hangi kart kullanılmalı?

Katılım
20 May 2021
Mesajlar
7
Birine iş yaptığımız zaman aldığımız ödeme için sizce hangi kartı kullanmalıyız? Bu kartı sadece ödeme alırken değil, günlük hayatta da kullanacağım. Sizce hangisi alınmalı?
 

mert

Üye
Katılım
19 Kas 2020
Mesajlar
71
ziraat bankası debit kart (banka kartı)
hem ibanı var
hem içindeki para kadar harcama yapabiliyosun(debit kart olmasının sebebi bu)
hem de güvenilir :)
 

mert

Üye
Katılım
19 Kas 2020
Mesajlar
71
dostum ben 17 yaşındayım ikimizde henüz 18imize basmadığımız için reşit değiliz, baban veya annen başvuru işlemlerini yapıp imza atıyorlar senin yapman gereken çok birşey yok, ailenle konuşursan eğer yardımcı olucaklardır.
 

Adem1972

Üye
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
26
12 yaş ve üzeri (18 yaşına kadar) çocuklar için ancak ailen senin adına kart talebinde bulanabilir. Kart üzerinde senin adın yazar kartta bulunan miktar kadar harcama v.s yapabilirsin. Sen kendin başvuru yapamazsın.
 

Adem1972

Üye
Katılım
30 Mar 2021
Mesajlar
26
Peki bu kartın limiti ne kadar?
Kredi kartı değil bu ( kredi kartı zaten hiç almazsın ) ne kadar yatırırsan o kadar para olur ama günlük harcama limiti var. Birde ailen senin adına bu kartı talep ettiğinde ne tür sınırlamalar koyduracağı da bu harcama limitini belirler. Kart sende olur denetim ailende olur. Kısaca 18 yaşından önce bu tür konularda hiçbir şey senin denetiminde olamaz.
 

Mert duran

Üye
Katılım
3 Nis 2021
Mesajlar
3
Dostum yaşın 18 olduğunda kendine ait bir banka hesabı açarsın,ama şimdilik papara kullanabilirsin ama şunu unutma parayı gönderecek kişininde paparası olması gerek bu olay ininal içinde geçerli sen en iyisi ailenin iban numarısını gönder,para ailenin bankasına yatsın.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar