Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Onur Abi'nin topladığı sistem başarısız...

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Merhaba arkadaşlar, az çok bilgisayardan anlayan biri olarak Onur abinin yaptığı sistemi başarısız buluyorum. 14K'ya o sistem alınmaz.

JeriX

just jrx.
Yönetici
sadece bunu yazmak yerine nelerin eksik olduğunu yazmanızı öneririm.

EMARS

Üye
Dostum JeriX'e katılıyorum. Bir düşüncen olabilir ve buna herkes saygı duymak zorundadır ama burası bir forum yeri ve bir arkadaşına mesaj atar gibi konu açmıssın. Burada yapman gereken şey fikirlerini dile getirdikten sonra neden bunları söylediğin olmalıydı. Yani neden başarısız? Sen olsan ne yapardın? Diğer sistemlerle kıyaslama vs. vs.
Konu açarken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

MertKing

Üye
Merhaba arkadaşlar, az çok bilgisayardan anlayan biri olarak Onur abinin yaptığı sistemi başarısız buluyorum. 14K'ya o sistem alınmaz.
Dostum dolar olmuş 11.24Tl :) Hayır yani 2018-2019'da olsaydık görüşüne bir nebze katılabilirdim. Ülke fiili olarak çökmüş ve 10 yıl öncesine kadar ağır bir ekonomik krizde. Bu adam daha ne yapsın yani :) Her neyse 2023'de artık yeter diyip uzun adamın kafasına vurmak lazım şu sistemler düşsün bari.

Spunkram

Yönetici
Yönetici
2 tarafı da haklı buluyorum. Inventus'ta indirim olduğunda değerlendirilebilir. Bazen dolar anlamsız seyredince şirketler kendini garanti altına almak için fiyatları bilerek yüksek tutuyor bir süre. Eleştirini haklı bulsam da diğer arkadaşların dediği gibi önerilerini iletirsen bir sonraki sistemde dikkate alacağım ^^

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Dostum dolar olmuş 11.24Tl :) Hayır yani 2018-2019'da olsaydık görüşüne bir nebze katılabilirdim. Ülke fiili olarak çökmüş ve 10 yıl öncesine kadar ağır bir ekonomik krizde. Bu adam daha ne yapsın yani :) Her neyse 2023'de artık yeter diyip uzun adamın kafasına vurmak lazım şu sistemler düşsün bari.

Bu sistem Onur abi'nin topladığı sistemle aynı performansı veriyor nerdeyse fiyatıda 7K idi 1660 ile 2060 arasında bir fark yok+olarak 500 GB M.2 SSD'de var.
2 tarafı da haklı buluyorum. Inventus'ta indirim olduğunda değerlendirilebilir. Bazen dolar anlamsız seyredince şirketler kendini garanti altına almak için fiyatları bilerek yüksek tutuyor bir süre. Eleştirini haklı bulsam da diğer arkadaşların dediği gibi önerilerini iletirsen bir sonraki sistemde dikkate alacağım ^^

Reis örnek olarak atabilirim ekran kartı 2060'dan daha iyi performans veriyor.16 GB RAM'i yine var.İşlemcisi de depolaması da daha iyi.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Dostum JeriX'e katılıyorum. Bir düşüncen olabilir ve buna herkes saygı duymak zorundadır ama burası bir forum yeri ve bir arkadaşına mesaj atar gibi konu açmıssın. Burada yapman gereken şey fikirlerini dile getirdikten sonra neden bunları söylediğin olmalıydı. Yani neden başarısız? Sen olsan ne yapardın? Diğer sistemlerle kıyaslama vs. vs.
Konu açarken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Haklısınız,katılıyorum gece geç olduğu için hızlı atmıştım yarın düzenlerim diye.

Gamegaraj gibi sitelerden toplamak daha avantajlı hele ki İtopya bu sistem ile aynı güce sahip olan bir sistemi ortaklık sayesinde 7K'ya getirdikleri bilgisayarlar var.

Hemde 1 hafta olmadı bile.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Dostum,6 aydır acemice olsa bile bilgisayar önerisi yapıyorum forumlarda ve tutumun yanlış.''Bu adam daha ne yapsın yani''Değilde,''sende daha iyi bir sistem yazar mısın'' deseydin keşke.Kampanyalarla o fiyatlara RTX 3060'lar bulunabiliyor üstüne bu sistemin nedenini bilmediğim bir şekilde hazır halindeki depolama boyutu çok küçük.Hiçbir editöre yeticeğini sanmıyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar