Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum JeriX'e katılıyorum. Bir düşüncen olabilir ve buna herkes saygı duymak zorundadır ama burası bir forum yeri ve bir arkadaşına mesaj atar gibi konu açmıssın. Burada yapman gereken şey fikirlerini dile getirdikten sonra neden bunları söylediğin olmalıydı. Yani neden başarısız? Sen olsan ne yapardın? Diğer sistemlerle kıyaslama vs. vs.
Konu açarken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Dostum dolar olmuş 11.24Tl Hayır yani 2018-2019'da olsaydık görüşüne bir nebze katılabilirdim. Ülke fiili olarak çökmüş ve 10 yıl öncesine kadar ağır bir ekonomik krizde. Bu adam daha ne yapsın yani Her neyse 2023'de artık yeter diyip uzun adamın kafasına vurmak lazım şu sistemler düşsün bari.
2 tarafı da haklı buluyorum. Inventus'ta indirim olduğunda değerlendirilebilir. Bazen dolar anlamsız seyredince şirketler kendini garanti altına almak için fiyatları bilerek yüksek tutuyor bir süre. Eleştirini haklı bulsam da diğer arkadaşların dediği gibi önerilerini iletirsen bir sonraki sistemde dikkate alacağım ^^
Dostum dolar olmuş 11.24Tl Hayır yani 2018-2019'da olsaydık görüşüne bir nebze katılabilirdim. Ülke fiili olarak çökmüş ve 10 yıl öncesine kadar ağır bir ekonomik krizde. Bu adam daha ne yapsın yani Her neyse 2023'de artık yeter diyip uzun adamın kafasına vurmak lazım şu sistemler düşsün bari.
Bu sistem Onur abi'nin topladığı sistemle aynı performansı veriyor nerdeyse fiyatıda 7K idi 1660 ile 2060 arasında bir fark yok+olarak 500 GB M.2 SSD'de var.
2 tarafı da haklı buluyorum. Inventus'ta indirim olduğunda değerlendirilebilir. Bazen dolar anlamsız seyredince şirketler kendini garanti altına almak için fiyatları bilerek yüksek tutuyor bir süre. Eleştirini haklı bulsam da diğer arkadaşların dediği gibi önerilerini iletirsen bir sonraki sistemde dikkate alacağım ^^
Dostum JeriX'e katılıyorum. Bir düşüncen olabilir ve buna herkes saygı duymak zorundadır ama burası bir forum yeri ve bir arkadaşına mesaj atar gibi konu açmıssın. Burada yapman gereken şey fikirlerini dile getirdikten sonra neden bunları söylediğin olmalıydı. Yani neden başarısız? Sen olsan ne yapardın? Diğer sistemlerle kıyaslama vs. vs.
Konu açarken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Haklısınız,katılıyorum gece geç olduğu için hızlı atmıştım yarın düzenlerim diye.
Gamegaraj gibi sitelerden toplamak daha avantajlı hele ki İtopya bu sistem ile aynı güce sahip olan bir sistemi ortaklık sayesinde 7K'ya getirdikleri bilgisayarlar var.
Dostum,6 aydır acemice olsa bile bilgisayar önerisi yapıyorum forumlarda ve tutumun yanlış.''Bu adam daha ne yapsın yani''Değilde,''sende daha iyi bir sistem yazar mısın'' deseydin keşke.Kampanyalarla o fiyatlara RTX 3060'lar bulunabiliyor üstüne bu sistemin nedenini bilmediğim bir şekilde hazır halindeki depolama boyutu çok küçük.Hiçbir editöre yeticeğini sanmıyorum.