Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Onur Abi'nin topladığı sistem başarısız...

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Dostum,6 aydır acemice olsa bile bilgisayar önerisi yapıyorum forumlarda ve tutumun yanlış.''Bu adam daha ne yapsın yani''Değilde,''sende daha iyi bir sistem yazar mısın'' deseydin keşke.Kampanyalarla o fiyatlara RTX 3060'lar bulunabiliyor üstüne bu sistemin nedenini bilmediğim bir şekilde hazır halindeki depolama boyutu çok küçük.Hiçbir editöre yeticeğini sanmıyorum.
Dostum öncelikle, 1660 ve 2060 arasında büyük fark var, oyunlarda 20-30 fps daha yüksek veriyor.
Zaten depolomayı yükseltmek o kadar zor iş değil.
Sen gelmiş burada büyük sadece bilgisayar ve donanımları üzerine kurulmuş kanalların sistemi ile kıyaslıyorsun, bu yalnış dostum.
Onlar 3-4 yıldır bu kanalı yönetiyorlar, tabiiki de sponsorları baya var, MSI gibi firmalarla da anlaşmaları vardır.
Onur Naci Öztürkler ise, tasarım ve edit üzerine kurulmuş bir kanal.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Dostum,6 aydır acemice olsa bile bilgisayar önerisi yapıyorum forumlarda ve tutumun yanlış.''Bu adam daha ne yapsın yani''Değilde,''sende daha iyi bir sistem yazar mısın'' deseydin keşke.Kampanyalarla o fiyatlara RTX 3060'lar bulunabiliyor üstüne bu sistemin nedenini bilmediğim bir şekilde hazır halindeki depolama boyutu çok küçük.Hiçbir editöre yeticeğini sanmıyorum.
SSD 512 GB bu arada ?

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Kampanyalarla demek istedim,sonra düzelttim.
Dostum öncelikle, 1660 ve 2060 arasında büyük fark var, oyunlarda 20-30 fps daha yüksek veriyor.
Zaten depolomayı yükseltmek o kadar zor iş değil.
Sen gelmiş burada büyük sadece bilgisayar ve donanımları üzerine kurulmuş kanalların sistemi ile kıyaslıyorsun, bu yalnış dostum.
Onlar 3-4 yıldır bu kanalı yönetiyorlar, tabiiki de sponsorları baya var, MSI gibi firmalarla da anlaşmaları vardır.
Onur Naci Öztürkler ise, tasarım ve edit üzerine kurulmuş bir kanal.
7K'lık bir fark yok,depolamayı yükseltmek nerden baksan 400-500TL kıyaslamıyorum sadece alınmazı mantıksız diyorum.Ayrıca Onur Abi dedi atarsan dikkate alalım diye.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Kampanyalarla demek istedim,sonra düzelttim.

7K'lık bir fark yok,depolamayı yükseltmek nerden baksan 400-500TL kıyaslamıyorum sadece alınmazı mantıksız diyorum.Ayrıca Onur Abi dedi atarsan dikkate alalım diye.
Bence edit ve tasarım kanalı için gayet normal, birde inventusda sistem onuda göze alalım.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Bence edit ve tasarım kanalı için gayet normal, birde inventusda sistem onuda göze alalım.
Mesajlarımı okumuyorsanız neden mesaj yazıyorsunuz ki ? Dedim zaten Gamegaraj gibi sitelerden toplayabilirsen güzel olabilir diye.Ayrıca yayıncılarda topladı onlarınki çok sırıtmadı.

Ha yanlış anlaşılmakda istemem bu konuyu kanala ve Onur abiye zarar vermek için değilde bir nebze biraz bilgisayarlardan anlayan biri olarak yardım etmek için açtım.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Mesajlarımı okumuyorsanız neden mesaj yazıyorsunuz ki ? Dedim zaten Gamegaraj gibi sitelerden toplayabilirsen güzel olabilir diye.Ayrıca yayıncılarda topladı onlarınki çok sırıtmadı.

Ha yanlış anlaşılmakda istemem bu konuyu kanala ve Onur abiye zarar vermek için değilde bir nebze biraz bilgisayarlardan anlayan biri olarak yardım etmek için açtım.
Moderatör olarak, konuya girdiğimde tüm mesajları okuyorum merak etme.
Belki adama destek olmak için, az daha üstüne koyup Onur Naci Öztürkler'in sistemini alacaklar ?
Neden eksikleri söylemek yerine, büyük kanalların sistemini atıyorsun ki ?

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Moderatör olarak, konuya girdiğimde tüm mesajları okuyorum merak etme.
Belki adama destek olmak için, az daha üstüne koyup Onur Naci Öztürkler'in sistemini alacaklar ?
Neden eksikleri söylemek yerine, büyük kanalların sistemini atıyorsun ki ?
Onur abi istedi diye zaten bende Onur abinin sistemlerini almaları için eleştiri yapıyorum.Ayrıca Onur abi istedi mesajları okumuyorsun büyük ihtimalle.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar