Merak edenler için nasıl yapıldığını gösterdim.
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 4 Haz 2021 #1 Merak edenler için nasıl yapıldığını gösterdim.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 4 Haz 2021 #2 hfk' Alıntı: Merak edenler için nasıl yapıldığını gösterdim. Genişletmek için tıkla ... Gelmiş sonunda
hfk' Alıntı: Merak edenler için nasıl yapıldığını gösterdim. Genişletmek için tıkla ... Gelmiş sonunda
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 4 Haz 2021 #3 Geçen hafta buna benzer bi video çekmeyi düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim @hfk aklımı mı okudun kardeş
Geçen hafta buna benzer bi video çekmeyi düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim @hfk aklımı mı okudun kardeş
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 4 Haz 2021 #4 berat_ahmet' Alıntı: Geçen hafta buna benzer bi video çekmeyi düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim @hfk aklımı mı okudun kardeş Genişletmek için tıkla ... Spunkram ve HFK'nin herhalde akıl okuyucuları var
berat_ahmet' Alıntı: Geçen hafta buna benzer bi video çekmeyi düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim @hfk aklımı mı okudun kardeş Genişletmek için tıkla ... Spunkram ve HFK'nin herhalde akıl okuyucuları var
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 4 Haz 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: Spunkram ve HFK'nin herhalde akıl okuyucuları var Genişletmek için tıkla ... süper gücüm de bu işte
GirayBarış123' Alıntı: Spunkram ve HFK'nin herhalde akıl okuyucuları var Genişletmek için tıkla ... süper gücüm de bu işte
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 4 Haz 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: Spunkram ve HFK'nin herhalde akıl okuyucuları var Genişletmek için tıkla ... Davinci mikrofon kalitesini niye bozuyor ya nete baktım hiç sonuç yok normalde video render almadan daha kaliteli ses olarak
GirayBarış123' Alıntı: Spunkram ve HFK'nin herhalde akıl okuyucuları var Genişletmek için tıkla ... Davinci mikrofon kalitesini niye bozuyor ya nete baktım hiç sonuç yok normalde video render almadan daha kaliteli ses olarak
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 4 Haz 2021 #7 hfk' Alıntı: Davinci mikrofon kalitesini niye bozuyor ya nete baktım hiç sonuç yok normalde video render almadan daha kaliteli ses olarak Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum Davinci kullanmadığım için
hfk' Alıntı: Davinci mikrofon kalitesini niye bozuyor ya nete baktım hiç sonuç yok normalde video render almadan daha kaliteli ses olarak Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum Davinci kullanmadığım için
hfk Üye Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 367 4 Haz 2021 #8 GirayBarış123' Alıntı: Bilmiyorum Davinci kullanmadığım için Genişletmek için tıkla ... Premiere mi geçsem ya
GirayBarış123' Alıntı: Bilmiyorum Davinci kullanmadığım için Genişletmek için tıkla ... Premiere mi geçsem ya
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 4 Haz 2021 #9 hfk' Alıntı: Premiere mi geçsem ya Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin ben pr kullanıyorum gayet iyi
hfk' Alıntı: Premiere mi geçsem ya Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin ben pr kullanıyorum gayet iyi
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 4 Haz 2021 #10 hfk' Alıntı: Merak edenler için nasıl yapıldığını gösterdim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler hocam
hfk' Alıntı: Merak edenler için nasıl yapıldığını gösterdim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler hocam