Selamlar bropalar,
Şimdi sadece YouTuber olanlar ve içerik üreten arkadaşların linklerini istiyorum. Eğer YouTuber değilseniz kanalınız boş ise veya öylesine başka yerlerden video toplayıp atıyorsanız videoda orayı keseceğim. Lütfen YouTube'a içerik üreten arkadaşlar bu konunun altına kanallarını bıraksın.
Ben de yakın bir zamanda inceleme videosu yapıp, kanallarınız hakkında öneriler vermeye çalışacağım.
Bropa Teacher'ım kendi kanalımda özgün videolar paylaşıyorum
. Genelde çekimlerim köy'le alakalı ve konum
Mardin.
Kanalın ilk 13 videosunu editleyip yükledim (bu videoları incelemeni tavsiye ederim devamı editsiz çünkü) ve karşılığını da aldım ama sonraki videolarda kendimi geliştirip öyle dönmeye karar verdim.
Kanalın İlk Videosunun üzerinden yaklaşık 8 ay geçti. (sanırsam tüm yapabildiklerimi yapmaya çalışmıştım garip bir video olmuştu ama güzeldi.(biraz color correctin yapmaya çalışayım dedim bide.
Önemli Not: tekrarlamış olacam belki ama ilk videoyu incelemeni bide genel olarak ilk 13 videoyu incelemeni rica edeceğim diğerlerinde hiç uğraşmadım cut bile yok.Teşekkürler şimdiden
Kanalda Toplam 40 Video Var.
Ekipmanlar : Xiaomi Mi 10 Pro + Go Pro Hero 7 Silver + Fazlasıyla gün ışığı
------------------------------------------------------------------------------------------
Kanal Linki:
İlk Video Link:
İlk 13 Video :
En Çok İzlenen Video: