Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oyun videosu editlemek istiyorum.

Fafapares

Üye
Oyun videosu editlemek istiyorum. Ama Editleyebileceğim hiç Editlenmemiş Oyun videosu yok bana yardım edebilecek varmı?
Birde Premiere Pro da Text Ekleyince Text i Nasıl düzenleyebilirim? (mesela yazı tipi

o1FeliX

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Oyun videosu editlemek istiyorum. Ama Editleyebileceğim hiç Editlenmemiş Oyun videosu yok bana yardım edebilecek varmı?
Birde Premiere Pro da Text Ekleyince Text i Nasıl düzenleyebilirim? (mesela yazı tipi
Video nasıl bulursun bilmiyorum da, Timeline'a attığın tecte 1 kere tıkla effects controlde text diye bir yer gelir, oradan oka tıklayığ açabilirsin ve sonrasında fontunu, rengini vs bir çok şeyi değiştirebiliyorsun.

Twitchden kesitler alabilirsin bende ilk başta böyle yapıyordum

buradaki QuartLunatic bana bu klipleri atmıştı Valorant için kullanabilirsin
Twitchden kesitler alabilirsin bende ilk başta böyle yapıyordum
Twitch'dende alabilirsin
Video nasıl bulursun bilmiyorum da, Timeline'a attığın tecte 1 kere tıkla effects controlde text diye bir yer gelir, oradan oka tıklayığ açabilirsin ve sonrasında fontunu, rengini vs bir çok şeyi değiştirebiliyorsun.
Text'i seçtikten sonra düzenleyebilirsin doğrudur

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar