Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Oyunların Resmi Trailerini YouTube Videosunda Kullanmak?

Dostlar oyunların resmi hesabından yayınlanan tarilerı yada gameplay trailerları kendi youtube videomuzda kullanırsak telif yer miyiz. Herhangi kullanıcı kanaldan bahsetmiyorum. Mesela neredeyse tüm oyun kanalları trailerları falan direkt olarak videosuna ekliyor. Liste videosu vs. yaparken kulanırsak telif yer miyiz? Bilgisi ola yardımcı olursa seviniri. Teşekkürler

Dostlar oyunların resmi hesabından yayınlanan tarilerı yada gameplay trailerları kendi youtube videomuzda kullanırsak telif yer miyiz. Herhangi kullanıcı kanaldan bahsetmiyorum. Mesela neredeyse tüm oyun kanalları trailerları falan direkt olarak videosuna ekliyor. Liste videosu vs. yaparken kulanırsak telif yer miyiz? Bilgisi ola yardımcı olursa seviniri. Teşekkürler
benim tam olarak bir bilgim yok ama kendi videolarmda arkaya trailer falan koyuyorum ve gaussian blur atıp 80 değerinde uyguluyorum ve ban yemedim tek bilgim bu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D

benim tam olarak bir bilgim yok ama kendi videolarmda arkaya trailer falan koyuyorum ve gaussian blur atıp 80 değerinde uyguluyorum ve ban yemedim tek bilgim bu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
Knk cahilliğime vererek Gaussian Blur dediğin tam olarak ne oluyor. Yani videoya blur atarsam izleyen kişi için keyfisz olmaz mı?

Knk cahilliğime vererek Gaussian Blur dediğin tam olarak ne oluyor. Yani videoya blur atarsam izleyen kişi için keyfisz olmaz mı?
yani anlatmak istediğim benim videlarım traili göstercek biçimde değil traileri arkaplana alarak göz zevkini sağlamak kanalımdan 1 videoya bakarak ne yaptığımı anlayabilirsin

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar