Photoshopta 3d yazı nasıl yapılır
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 20 Nis 2021 #2 neararsan' Alıntı: Photoshopta 3d yazı nasıl yapılır Genişletmek için tıkla ... Bekle video çekeceğim sana
neararsan' Alıntı: Photoshopta 3d yazı nasıl yapılır Genişletmek için tıkla ... Bekle video çekeceğim sana
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 20 Nis 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: Bekle video çekeceğim sana Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 20 Nis 2021 #4 neararsan' Alıntı: Photoshopta 3d yazı nasıl yapılır Genişletmek için tıkla ... yazını yazdıktan sonra yazı katmanını kopyala sonra haraket ettirme aracını alıp yön tuşlarıyla sağa veya sola çek
neararsan' Alıntı: Photoshopta 3d yazı nasıl yapılır Genişletmek için tıkla ... yazını yazdıktan sonra yazı katmanını kopyala sonra haraket ettirme aracını alıp yön tuşlarıyla sağa veya sola çek
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 20 Nis 2021 #5 insan' Alıntı: yazını yazdıktan sonra yazı katmanını kopyala sonra haraket ettirme aracını alıp yön tuşlarıyla sağa veya sola çek Genişletmek için tıkla ... başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
insan' Alıntı: yazını yazdıktan sonra yazı katmanını kopyala sonra haraket ettirme aracını alıp yön tuşlarıyla sağa veya sola çek Genişletmek için tıkla ... başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 20 Nis 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... 3d butonumu ? izlemedim hala videoyu
GirayBarış123' Alıntı: başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... 3d butonumu ? izlemedim hala videoyu
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 20 Nis 2021 #7 GirayBarış123' Alıntı: başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... photoshopu anlatmışsın sen 3d bir yana xD
GirayBarış123' Alıntı: başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... photoshopu anlatmışsın sen 3d bir yana xD
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 20 Nis 2021 #8 insan' Alıntı: photoshopu anlatmışsın sen 3d bir yana xD Genişletmek için tıkla ... xd
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 20 Nis 2021 #9 GirayBarış123' Alıntı: başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... ÇOK TEŞEKKÜRLER GİRAY
GirayBarış123' Alıntı: başka bir taktikte var aslında taktik değil özellik ben video çektim atıyorum (biraz karmaşık olabilir ): Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... ÇOK TEŞEKKÜRLER GİRAY
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 20 Nis 2021 #10 neararsan' Alıntı: ÇOK TEŞEKKÜRLER GİRAY Genişletmek için tıkla ... Kilitleyim mi konuyu?