Resul Hangül
Üye
Selamlar arkadaşlar. Photoshopta kendinizi geliştirebileceğiniz ve can sıkıntınızı ortadan kaldıracak bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Photoshopla ilgilenen arkadaşlar YouTube'de “Benny Productions” adlı arkadaşı elbette izliyorsunuzdur. Eğer izlemiyorsanız %100 tavsiye ederim. Her neyse asıl konumuza gelelim Benny Productions arkadaşımızın “Microworlds” adlı bir serisi var ve çok güzel. Bu serisi şöyle, hazır bir taslak var ve bu taslak üzerine 3D tarzı tasarım yapıyorsunuz. Şimdi 3D tasarım dedim diye aklınıza Unity, Blender falan gelmesin. Eğer ki YouTube kanalımdaki paylaşmış olduğum videoyu izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Sizlerede şimdi bu PSD dosyasını paylaşacağım. Eğer bu konu hakkında daha detaylı bilgi istiyorsanız lütfen bunu belirtiniz. Sevgiler saygılar...
YOUTUBE KANALIMDAKİ VİDEO
Arkadaşlar aşağıdaki videoyu izlerseniz burda Benny çok güzel anlatıyor ama İngilizce eğer Türkçe versiyonunu istiyorsanız bana bunu belirtin
PSD Dosyası:
NOT: Bu arada arkadaşlar web sitemde teknoloji ile ilgili çok güzel bilgilendirici bloglar paylaşıyorum. Dilerseniz Web Siteme'de göz atabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
NOT: Bu arada arkadaşlar web sitemde teknoloji ile ilgili çok güzel bilgilendirici bloglar paylaşıyorum. Dilerseniz Web Siteme'de göz atabilirsiniz.
Instagram:
Giriş yap veya üye ol.
Web Site:
Giriş yap veya üye ol.