Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premier Pro TEXT HATASI

Arkadaşlar şu ana kadar sorunsuz çalışan programa iki gündür bir şey oldu. Yazı eklediğimde hata veriyor sağ alt köşede. Tam da yazıyla ilgili bir çalışma yapmam gerek. Kalakaldım öylece. Programı resetledim durum aynı. Tekrar yükledim yine aynı hatayı veriyor. Youtube veya başka bir yerde de bulamadım böyle bir sorun. Aklım ermiyor artık sebebi nedir, çözümü nedir?

Limon

omerseyhan
Moderatör
Hatanın adı ne? AEVideoFilter:15 mi?

AE video fitler text gibi bir şey yazıyor.

Daha doğrusu bu yazıyor.

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    14.3 KB · Görüntüleme: 10

Limon

omerseyhan
Moderatör
Valla bropam daha önce hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım ya bilen biri görürse yazar sende o sırada şu videodakini uygulamayı denesene belki olur

Bunlara hep baktım da kankam yok bir şey değişmiyor. Neyse ben de bir zaman davinciyle çalışacağım artık her ne kadar sevmesem de.

Limon

omerseyhan
Moderatör
Sony Vegas Pro öneririm kanka gayet iyi program umarım sorununu halledersin kolay gelsin :)

Spunkram

Yönetici
Yönetici
Bu hatayı sürekli alıyorsan kullandığın bir efekti ekran kartın kaldırmıyor olabilir. Bu hatayı ekran kartım zorlandığında alıyorum ama çok nadir alıyorum. Programı kapatıp açıp direk render alıyorum o kısmı düzeliyor. Ekran kartım zorlandığında alıyordum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar