Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premiere Composer - Geçiş efekti hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loxy

Üye
Merhabalar, kendi çapımda kurgu işleriyle uğraşıyorum Premiere Pro 'ya daha yeni geçmiş bulunmaktayım.
Geçiş efekti yapabilmek için Premiere Composer kullanıyorum arkadaşımın videosunu düzenlerken başta hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen sonlara doğru geçişlerde bir problem çıktı. Denemek için başka projede 2 resim arası geçiş denedim sıkıntı çıkmadı. Projede bir sorun vardır belki dedim projeyi değiştirdim gene aynı oldu tam çözemedim açıkçası. Konu altına ekleri bırakıyorum, yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

hata1.pnghata 2.png

Spunkram

Yönetici
Yönetici
sorunu tam anlayamadım videolu yükleyebilirsin ama benim tavsiyem şu bazı efektleri aynısını yapacaksan diğer attığın geçiş efektlerini ALT tuşuna basarak çekip kopyalamak. sürekli pat pat premiere composerdan çekersen içeride sürekli yeni assetsler oluşturur bu da projeni şişirir. var olan bir efekti kullanmak için çekip kopyalamak daha mantıklı olacaktır

loxy

Üye
Geç cevap verdim özür dilerim o gün kendimce küçük bir çözüm oluşturup hatayı çözdüm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Çözüm yolum şu şekildedir: videoyu render alıp render almadan önce geçiş yapılacak kısmı markerladım ardından renderladıktan sonra geçişi koydum.

Geç cevap verdim özür dilerim o gün kendimce küçük bir çözüm oluşturup hatayı çözdüm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Çözüm yolum şu şekildedir: videoyu render alıp render almadan önce geçiş yapılacak kısmı markerladım ardından renderladıktan sonra geçişi koydum.
Çözüldüyse konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar