bu video premiere ile mi yapılmış. hangi eklenti ile yapılmış acaba. çok hoşuma gitti.
Y yakamoz01 Üye Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6 18 Ocak 2022 #1 bu video premiere ile mi yapılmış. hangi eklenti ile yapılmış acaba. çok hoşuma gitti.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Ocak 2022 #2 yakamoz01' Alıntı: bu video premiere ile mi yapılmış. hangi eklenti ile yapılmış acaba. çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla ... İntro hazır green screenlerden yapılmış video içide,normal uygulamalarla yapabiliceğin türde.
yakamoz01' Alıntı: bu video premiere ile mi yapılmış. hangi eklenti ile yapılmış acaba. çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla ... İntro hazır green screenlerden yapılmış video içide,normal uygulamalarla yapabiliceğin türde.
Y yakamoz01 Üye Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6 19 Ocak 2022 #3 intrro değil de hocam geçişler vde video efektlerini kastetmiştim. aslıdna buldum Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. ama çok pahalı geldi. bunu yapıp preset olarak sunabilecek var mı acaba?
intrro değil de hocam geçişler vde video efektlerini kastetmiştim. aslıdna buldum Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. ama çok pahalı geldi. bunu yapıp preset olarak sunabilecek var mı acaba?
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Ocak 2022 #4 yakamoz01' Alıntı: intrro değil de hocam geçişler vde video efektlerini kastetmiştim. aslıdna buldum Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. ama çok pahalı geldi. bunu yapıp preset olarak sunabilecek var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Onlar olmaz belki ama ''Geçiş efektleri preset dosyası Premiere Pro'' diye arama yaparsan bulursun böyle birşeyler.
yakamoz01' Alıntı: intrro değil de hocam geçişler vde video efektlerini kastetmiştim. aslıdna buldum Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. ama çok pahalı geldi. bunu yapıp preset olarak sunabilecek var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Onlar olmaz belki ama ''Geçiş efektleri preset dosyası Premiere Pro'' diye arama yaparsan bulursun böyle birşeyler.
Y yakamoz01 Üye Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6 19 Ocak 2022 #5 Akdeniz' Alıntı: Onlar olmaz belki ama ''Geçiş efektleri preset dosyası Premiere Pro'' diye arama yaparsan bulursun böyle birşeyler. Genişletmek için tıkla ... çok bakındım da maalesef denk gelmedi.
Akdeniz' Alıntı: Onlar olmaz belki ama ''Geçiş efektleri preset dosyası Premiere Pro'' diye arama yaparsan bulursun böyle birşeyler. Genişletmek için tıkla ... çok bakındım da maalesef denk gelmedi.