Proje kısmında import ettiğin kısımda bir soru işareti simgesi var mı?
H Hyphast Üye Katılım 24 Mar 2021 Mesajlar 25 3 May 2021 #11 GirayBarış123' Alıntı: Proje kısmında import ettiğin kısımda bir soru işareti simgesi var mı? Genişletmek için tıkla ...
GirayBarış123' Alıntı: Proje kısmında import ettiğin kısımda bir soru işareti simgesi var mı? Genişletmek için tıkla ...
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 3 May 2021 #12 Hyphast' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1543 Genişletmek için tıkla ... Ona sağ tıklayınca link media var mı, varsa ona tıkla
Hyphast' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1543 Genişletmek için tıkla ... Ona sağ tıklayınca link media var mı, varsa ona tıkla
H Hyphast Üye Katılım 24 Mar 2021 Mesajlar 25 3 May 2021 #13 GirayBarış123' Alıntı: Ona sağ tıklayınca link media var mı, varsa ona tıkla Genişletmek için tıkla ...
GirayBarış123' Alıntı: Ona sağ tıklayınca link media var mı, varsa ona tıkla Genişletmek için tıkla ...
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 3 May 2021 #14 Hyphast' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1544 Genişletmek için tıkla ... bu aep dosyası silinmiş, geri dönüşüm kutusunda felan var mı bu ona bak
Hyphast' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1544 Genişletmek için tıkla ... bu aep dosyası silinmiş, geri dönüşüm kutusunda felan var mı bu ona bak
H Hyphast Üye Katılım 24 Mar 2021 Mesajlar 25 3 May 2021 #15 GirayBarış123' Alıntı: bu aep dosyası silinmiş, geri dönüşüm kutusunda felan var mı bu ona bak Genişletmek için tıkla ... Hayır, silinmedi. 21 tane Linked Comp var ve hepsi aynı aep dosyası içinde, 20. de dahil. Diğerlerini görürken bunu görmüyor.
GirayBarış123' Alıntı: bu aep dosyası silinmiş, geri dönüşüm kutusunda felan var mı bu ona bak Genişletmek için tıkla ... Hayır, silinmedi. 21 tane Linked Comp var ve hepsi aynı aep dosyası içinde, 20. de dahil. Diğerlerini görürken bunu görmüyor.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 3 May 2021 #16 Hyphast' Alıntı: Hayır, silinmedi. 21 tane Linked Comp var ve hepsi aynı aep dosyası içinde, 20. de dahil. Diğerlerini görürken bunu görmüyor. Genişletmek için tıkla ... o zaman "Locate" e bas ve o dosyanın dosya konumunu bulup seç
Hyphast' Alıntı: Hayır, silinmedi. 21 tane Linked Comp var ve hepsi aynı aep dosyası içinde, 20. de dahil. Diğerlerini görürken bunu görmüyor. Genişletmek için tıkla ... o zaman "Locate" e bas ve o dosyanın dosya konumunu bulup seç
H Hyphast Üye Katılım 24 Mar 2021 Mesajlar 25 3 May 2021 #17 GirayBarış123' Alıntı: o zaman "Locate" e bas ve o dosyanın dosya konumunu bulup seç Genişletmek için tıkla ... Aynı dosyayı seçmeme rağmen nedense oldu Çok teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.
GirayBarış123' Alıntı: o zaman "Locate" e bas ve o dosyanın dosya konumunu bulup seç Genişletmek için tıkla ... Aynı dosyayı seçmeme rağmen nedense oldu Çok teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 3 May 2021 #18 Hyphast' Alıntı: Aynı dosyayı seçmeme rağmen nedense oldu Çok teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Bazen Premiere pro'nun kafası karışıyor, o dosyyı görmüyor felan, tanıtınca oluyor, çözüldüğüne sevindim, konu kilit
Hyphast' Alıntı: Aynı dosyayı seçmeme rağmen nedense oldu Çok teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Bazen Premiere pro'nun kafası karışıyor, o dosyyı görmüyor felan, tanıtınca oluyor, çözüldüğüne sevindim, konu kilit