Bilen varsa lütfen söylesin.
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 13 Nis 2021 #2 PremiereProcu' Alıntı: Bilen varsa lütfen söylesin. Genişletmek için tıkla ... buyur
Q qw_edıtor Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 62 13 Nis 2021 #3 QuartLunatic' Alıntı: buyur Genişletmek için tıkla ... zamanlayıcı yapmayı biliyorum ama bana lyric videolarda ki süre animasyonu lazım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
QuartLunatic' Alıntı: buyur Genişletmek için tıkla ... zamanlayıcı yapmayı biliyorum ama bana lyric videolarda ki süre animasyonu lazım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 13 Nis 2021 #4 Timecode efekti ile süre animasyonu yapabiliyordun sanırım
Spunkram Yönetici Yönetici Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 916 13 Nis 2021 #5 PremiereProcu' Alıntı: zamanlayıcı yapmayı biliyorum ama bana lyric videolarda ki süre animasyonu lazım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... örnek atmadan anlayamayız
PremiereProcu' Alıntı: zamanlayıcı yapmayı biliyorum ama bana lyric videolarda ki süre animasyonu lazım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... örnek atmadan anlayamayız
bye.Alperen Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 26 13 Nis 2021 #6 Spunkram' Alıntı: örnek atmadan anlayamayız Genişletmek için tıkla ... Abi bir daire düşün video ilerledikçe dairenin etrafı doluyor. Yani en net böyle anlatabilirim arkadaş bunu demek istedi herhalde
Spunkram' Alıntı: örnek atmadan anlayamayız Genişletmek için tıkla ... Abi bir daire düşün video ilerledikçe dairenin etrafı doluyor. Yani en net böyle anlatabilirim arkadaş bunu demek istedi herhalde
Acerect Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 41 13 Nis 2021 #7 bye.Alperen' Alıntı: Abi bir daire düşün video ilerledikçe dairenin etrafı doluyor. Yani en net böyle anlatabilirim arkadaş bunu demek istedi herhalde Genişletmek için tıkla ... yaparsın ama after dan yapıp dynamic link veya mogrt alırsın
bye.Alperen' Alıntı: Abi bir daire düşün video ilerledikçe dairenin etrafı doluyor. Yani en net böyle anlatabilirim arkadaş bunu demek istedi herhalde Genişletmek için tıkla ... yaparsın ama after dan yapıp dynamic link veya mogrt alırsın
Q qw_edıtor Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 62 14 Nis 2021 #8 AceRect' Alıntı: yaparsın ama after dan yapıp dynamic link veya mogrt alırsın Genişletmek için tıkla ... Tamam
AceRect' Alıntı: yaparsın ama after dan yapıp dynamic link veya mogrt alırsın Genişletmek için tıkla ... Tamam
Yahya Kağan Bektaş Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 369 Web sitesi www.instagram.com 14 Nis 2021 #9 PremiereProcu' Alıntı: Bilen varsa lütfen söylesin. Genişletmek için tıkla ... Bu videonun bir kısmında yapıyordu Onur Abi
PremiereProcu' Alıntı: Bilen varsa lütfen söylesin. Genişletmek için tıkla ... Bu videonun bir kısmında yapıyordu Onur Abi
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 14 Nis 2021 #10 Yahya Kağan Bektaş' Alıntı: Bu videonun bir kısmında yapıyordu Onur Abi Genişletmek için tıkla ... Premiere Pro demiş ama
Yahya Kağan Bektaş' Alıntı: Bu videonun bir kısmında yapıyordu Onur Abi Genişletmek için tıkla ... Premiere Pro demiş ama