Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premiere Pro JKL Tekniği (İşinize Yarar)

editizm

Moderatör
Moderatör
JKL TEKNİĞİ
Videoları hızlı bir şekilde izlemek için Source ya da Timeline panelinde bu tekniği kullanabilirsiniz.

3 parmağımızı klavyede J / K / L üzerine koyuyoruz.

L: İleri doğru izleme yapmamızı sağlar.
K: Durdurur.
J: Geriye doğru izleme yapmamızı sağlar.

L ya da J ‘ye her basışımızda ileri ya da geri 2x / 4x / 8x / 16x hızlarında oynatır.

KL aynı anda basarsak ileri doğru yavaş çekim (slow motion) izleme yapmamızı sağlar.
KJ aynı anda basarsak geriye doğru yavaş çekim (slow motion) izleme yapmamızı sağlar.
K basılı tutup L’ye tek tek basarsak ileri doğru kare kare ilerleyebiliriz.
K basılı tutup J’ye tek tek basarsak geriye doğru kare kare ilerleyebiliriz.

Eğer bu bilgiler sizin işine yaradıysa ya da memnun kaldıysanız bir beğeni atmanız yeterlidir.

Şimdiden teşekkürler. Bol JKL'li editler :)

Son düzenleme:

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Ben JKL Tuşlarını editte değilde oyunlarda sık kullanıyorum .

Web sitesi
www.instagram.com
JKL TEKNİĞİ
Videoları hızlı bir şekilde izlemek için Source ya da Timeline panelinde bu tekniği kullanabilirsiniz.

3 parmağımızı klavyede J / K / L üzerine koyuyoruz.

L: İleri doğru izleme yapmamızı sağlar.
K: Durdurur.
J: Geriye doğru izleme yapmamızı sağlar.

L ya da J ‘ye her basışımızda ileri ya da geri 2x / 4x / 8x / 16x hızlarında oynatır.

KL aynı anda basarsak ileri doğru yavaş çekim (slow motion) izleme yapmamızı sağlar.
KJ aynı anda basarsak geriye doğru yavaş çekim (slow motion) izleme yapmamızı sağlar.
K basılı tutup L’ye tek tek basarsak ileri doğru kare kare ilerleyebiliriz.
K basılı tutup J’ye tek tek basarsak geriye doğru kare kare ilerleyebiliriz.

Eğer bu bilgiler sizin işine yaradıysa ya da memnun kaldıysanız bir beğeni atmanız yeterlidir.

Şimdiden teşekkürler. Bol JKL'li editler :)
bunu 5 yıl önce barış özcan'ın videosundan öğrenmiştim. yeni başlayan arkadaşlarımız için iyi bir öneri iyi düşünmüşsünüz 👍 bu arada barış özcan premiere'i çok iyi anlatıyor 5 yıl ncesinin premiere'i ama teknikler %99 aynı izlemenizi öneririm. linkini de bıraktım;

editizm

Moderatör
Moderatör
bunu 5 yıl önce barış özcan'ın videosundan öğrenmiştim. yeni başlayan arkadaşlarımız için iyi bir öneri iyi düşünmüşsünüz 👍 bu arada barış özcan premiere'i çok iyi anlatıyor 5 yıl ncesinin premiere'i ama teknikler %99 aynı izlemenizi öneririm. linkini de bıraktım;
Çok önceden izlemiştim. Kesinlikle izlenmesi gereken bir video serisi. Dediğin gibi sürüm eski ama teknikler gayet kullanışlı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar