Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

premiere pro, program ekle/kaldır'da gözükmüyor

Web sitesi
www.instagram.com
merhabalar. malum fiyatlar pahalı olduğu için crack indirdim ama premiere pro'yu denetim masasında program ekle/kaldır'da ya da başlat menüsünde göremiyorum. bu da çalışmayı zorlaştırıyor. premiere'i nasıl programlar kısmında görünür hale getirebilirim?

nasıl yani bir şekilde görünmesi gerekiyor eğer hiçbiryerde görünmeyip program çalışmıyorsa geçmiş olsun büyük salatalık yediniz :D

eğer ss atarsanız daha iyi yardınmcı olabiliriz örn. şu anda başlat menüsüne tıkladığınızda ve oraya premiere pro yazdığında görünmüyormu?

Web sitesi
www.instagram.com
eğer ss atarsanız daha iyi yardınmcı olabiliriz örn. şu anda başlat menüsüne tıkladığınızda ve oraya premiere pro yazdığında görünmüyormu?
program çalışıyor. ama mesela bir projeyi .prproj dosyası olarak kaydettiğimde ve dosyaya çift tıkladığımda direk premiere'de açılmıyor. sağ tıklayıp birlikte aç kısmından açabiliyorum. programın kısayolunu, diğer programların kısayolunun olduğu klasöre atarak başlat menüsünde görünür hale getirdim ve tıkladığımda açılıyor. ama hala program ekle/kaldır'da görünmüyor. şuan başlat menüsünde ilişikteki gibi görünüyor

program çalışıyor. ama mesela bir projeyi .prproj dosyası olarak kaydettiğimde ve dosyaya çift tıkladığımda direk premiere'de açılmıyor. sağ tıklayıp birlikte aç kısmından açabiliyorum. programın kısayolunu, diğer programların kısayolunun olduğu klasöre atarak başlat menüsünde görünür hale getirdim ve tıkladığımda açılıyor. ama hala program ekle/kaldır'da görünmüyor. şuan başlat menüsünde ilişikteki gibi görünüyor
kankam zaten biz .prproj dosyalarını premieree girdiğimizde Ctrl+O tuşlarına basarak açıyoruz zaten home ekranında open project var denetim masasında görünmüyorsa direk programın bütün klasörlerini kaldır C:\Program Files\Adobe içine gel zaten orda premiere pro çıkar onu komple kaldır eğer uygulama hlen çalışıyor uyarısı alırsan görev yöneticisini aç ordan orda yazan programı bulmaya çalış. Sonrasında ise tekrar yükle

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar