Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlarım hayırlı günler. Sürekli saniyeler değişmek kaydıyla bu hatayı veriyor. O saniyedeki geçiş efekti vs kaldırıyorum başka saniye veriyor şu arround timecode yazan yerden bahsediyorum sürekli farklı rakam tüm videoyu baştanmı sileceğim ?
Dostlarım hayırlı günler. Sürekli saniyeler değişmek kaydıyla bu hatayı veriyor. O saniyedeki geçiş efekti vs kaldırıyorum başka saniye veriyor şu arround timecode yazan yerden bahsediyorum sürekli farklı rakam tüm videoyu baştanmı sileceğim ?Ekli dosyayı görüntüle 1668
hocam sen bu ilmi çözmüşsün saolasın bende zaten bu ayarı düşünmüştüm çünkü apu kullanıyorum içindeki ekran kartı neki faydalı olsun vega gpu var bu arada merak eden varsa ryzen 5 pro 4650g kullanıyorum 6-12 çekirdek gayet yeterli her yerde
hocam sen bu ilmi çözmüşsün saolasın bende zaten bu ayarı düşünmüştüm çünkü apu kullanıyorum içindeki ekran kartı neki faydalı olsun vega gpu var bu arada merak eden varsa ryzen 5 pro 4650g kullanıyorum 6-12 çekirdek gayet yeterli her yerde