Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyun videosu editliyorum videoyu edit ekraninda izlerken sorun yok ama render alip izlerken ilk 3 4 saniye kasma var sonrasinda düzeliyor ama ses kaymasi var videoda
oyun videosu editliyorum videoyu edit ekraninda izlerken sorun yok ama render alip izlerken ilk 3 4 saniye kasma var sonrasinda düzeliyor ama ses kaymasi var videoda
bence o kasmıyordur, bilgisayar oynatamıyordur diye düşünüyorum, ses kayması hakkında bir fikrim yok ama sorum böyle olabilir mi, benim arkadaşıma yaptığım introda premiere de oynarken video oynatıcısnda kasarak oynuyordu
Media encoderden H264 bir render al kontrol birde kasarsa arkaplan uygulamalırını kapat bilgisayar kaldırmıyor olabilir kapatdıkdan sonra çalıştır videoyu
bana kalırsa böyle bir video kasarken bi youtube a yükleyip dene, bilgisayarın böyle ağır bir videoyu oynatmıyodur aa youtube a yükleyince takılmadan oynatıyorsa sorun yok demektir