Galeforce
Üye
Herkese merhaba bugünde karşınıza premiere pro title pack ile çıkıyorum. .mogrt uzantılı dosyalardan oluşmaktadır. içinde bonu olarak siyah arkaplanlı ınk geçişler bulunmaktadır.
Kurulumuda basit 2 yolu bulunmaktadır. Önce C'ye giriniz ve sırasıyla şu yolları takip ediniz;
-Bu dosyaları izleyip en son motion graphics templete kısmına atınız.
-kırmızıyla işaretlediğim şey bilgisayarınızın ismi ayrıca AppData klasörünü bulmanız için gizli dosyaları görünür yapmanız gerekmektedir.
-EĞER bu yöntemi denediyseniz ve olmuyorsa diğer yöntem olan Premiere Pronun içinden Essential Graphicse gelip oraya atınız.
-Tüm title türlerini dosyalara ayırdım istediğinizi bulabilirsiniz.
-Premiere Pro 2017/18 sürümlerinde çalışmaktadır diğer sürümleri denemediğim için bilmiyorum
NOT: Pack bana ait değil sadece internette bulduklarımı birleştirdim.
NOT 2: LİNK KISALTMADIR
NOT 3: Virus Total Taramasında RAR dosyasını tarattım.
LİNK:
VİRUSTOTAL LİNK:
Kurulumuda basit 2 yolu bulunmaktadır. Önce C'ye giriniz ve sırasıyla şu yolları takip ediniz;
-Bu dosyaları izleyip en son motion graphics templete kısmına atınız.
-kırmızıyla işaretlediğim şey bilgisayarınızın ismi ayrıca AppData klasörünü bulmanız için gizli dosyaları görünür yapmanız gerekmektedir.
-EĞER bu yöntemi denediyseniz ve olmuyorsa diğer yöntem olan Premiere Pronun içinden Essential Graphicse gelip oraya atınız.
-Tüm title türlerini dosyalara ayırdım istediğinizi bulabilirsiniz.
-Premiere Pro 2017/18 sürümlerinde çalışmaktadır diğer sürümleri denemediğim için bilmiyorum
NOT: Pack bana ait değil sadece internette bulduklarımı birleştirdim.
NOT 2: LİNK KISALTMADIR
NOT 3: Virus Total Taramasında RAR dosyasını tarattım.
LİNK:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
VİRUSTOTAL LİNK:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: