Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premiere Pro'da Motion Bro Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Khontly

Üye
İlk Defa Böyle İlginç Bir Hatayla Karşı Karşıya Geldim. Trajik Bi Konu After Effects De Motion Bro Eklentisinde Hiçbir Sıkıntı Olmadan Yüklü Olan Plugin Dosyalarını Kullanmaktayım Malesef Premire Pro da Öyle Değil Ne Yaptım Ne Ettim Bir Türlü Çözümü Bulamadım Nedense Boş Bir Ekranla Karşılaşıyorum Yardımcı Olan İlgi Ve Alaka Duyan Herkes e Şimdiden Teşekkürler.

SAĞLIKLI NİCE GÜZEL GÜNLER DİLEĞİYİLE,....

Ekli dosyalar

• Motion bro.png
    Motion bro.png
    7.4 KB · Görüntüleme: 30
İlk Defa Böyle İlginç Bir Hatayla Karşı Karşıya Geldim. Trajik Bi Konu After Effects De Motion Bro Eklentisinde Hiçbir Sıkıntı Olmadan Yüklü Olan Plugin Dosyalarını Kullanmaktayım Malesef Premire Pro da Öyle Değil Ne Yaptım Ne Ettim Bir Türlü Çözümü Bulamadım Nedense Boş Bir Ekranla Karşılaşıyorum Yardımcı Olan İlgi Ve Alaka Duyan Herkes e Şimdiden Teşekkürler.

m store nin yanıdaki butonun ekran görüntüsünü çeker misin?

Spunkram

Yönetici
Yönetici

ilk olarak motionbroya sağ tıkla close panel de, sonra extensiondan tekrar aç, baştan yükleme yapacak. eğer düzelmezse windowsta arama bölümüne zxp yaz, sonra oradan premiere için motionbroyu bul ve reset yap

Khontly

Üye
ilk olarak motionbroya sağ tıkla close panel de, sonra extensiondan tekrar aç, baştan yükleme yapacak. eğer düzelmezse windowsta arama bölümüne zxp yaz, sonra oradan premiere için motionbroyu bul ve reset yap
Şükür be sonunda oldu. Sen Ve Giray Barış adlı arkadaş olmak üzere konu ile alakalı destek ve ilgi için çok teşekkür ederim sağlıklı güzel günler dilerim.❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar