Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premiere'deki sahneyi After Effects'e taşıyamıyorum

keskin

Üye
Onur Naci'nin ya da herhangi bir Türkçe video olarak dynamic linki anlatan video var mı? Ben ikisi arasında entegra çalışamadım. Nerde hata yapıyorum bulamadım.
kanka ben daha yükledim media encoder 19 ve after effect 19 kullanıyorum sürümünü kontrol et

mfdoom

Üye
onur abi anlatmıştı +rep verirsen :)
Abi ben mi anlatamadım yoksa hiç olmayacak bir çözümü mü arıyorum bilemedim. Ama yapmak istediğimi anlatırsam daha iyi olacak sanırım;
Premiere'de video editlerken After'daki hazır "ABONE OL" efektini Premiere'deki videoya eklemek istiyorum. Bunu dynamic link ile yapmıyor muyuz acaba? Şu an bu videoda sadece Encoderla alakalı kısmı gösteriyor.

keskin

Üye
Abi ben mi anlatamadım yoksa hiç olmayacak bir çözümü mü arıyorum bilemedim. Ama yapmak istediğimi anlatırsam daha iyi olacak sanırım;
Premiere'de video editlerken After'daki hazır "ABONE OL" efektini Premiere'deki videoya eklemek istiyorum. Bunu dynamic link ile yapmıyor muyuz acaba? Şu an bu videoda sadece Encoderla alakalı kısmı gösteriyor.
yok onu bilmiyorum :(

Web sitesi
www.instagram.com
Evet dynamic link ile yapıyoruz

Web sitesi
www.instagram.com
Evet dynamic link ile yapıyoruz
Ama sadece dynamic link yöntemini kullanmak zorunda değilsin. Ki bu zaten After'dan Premiere'e atacağın videolarda işe yaramaz. Yani atarsin ama katman katman olacağı için karışık olur ve hicbir şey yapamazsın. Zaten bir abone op butonu yaptığın zaman bunu render alıp öyle Premiere'e atman gerekir. QuickTime .mov uzantılı transparan video render alırsın. Ya da arkaplanı green screen yapıp Premiere'de UltraKey atarsin bu kadar basit

mfdoom

Üye
Ama sadece dynamic link yöntemini kullanmak zorunda değilsin. Ki bu zaten After'dan Premiere'e atacağın videolarda işe yaramaz. Yani atarsin ama katman katman olacağı için karışık olur ve hicbir şey yapamazsın. Zaten bir abone op butonu yaptığın zaman bunu render alıp öyle Premiere'e atman gerekir. QuickTime .mov uzantılı transparan video render alırsın. Ya da arkaplanı green screen yapıp Premiere'de UltraKey atarsin bu kadar basit
Dynamic linkin kullanım senaryosu nedir o halde? Hani iki program arasındaki entegrasyon övülüyor ya. Ben onu anlayamadım. Render alıp ultrakey ile uğraşmadan yapılıyor sandım. Transparan render alıp Premiere'e atayım o zaman. Teşekkür ederim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar