Kendim nasıl Premiere Pro için preset yapabilirim ?
A ATASOY Üye Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 13 26 May 2021 #1 Kendim nasıl Premiere Pro için preset yapabilirim ?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 26 May 2021 #2 ATASOY' Alıntı: Kendim nasıl Premiere Pro için preset yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Efektleri ayarla, sonra o efektlere sağ tıkla ve save preset e bas, preset in adını yaz ve bu kadar
ATASOY' Alıntı: Kendim nasıl Premiere Pro için preset yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Efektleri ayarla, sonra o efektlere sağ tıkla ve save preset e bas, preset in adını yaz ve bu kadar
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 26 May 2021 #3 ATASOY' Alıntı: Kendim nasıl Premiere Pro için preset yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... pardon ben yanlış anladım soruyu GirayBarış123' Alıntı: Efektleri ayarla, sonra o efektlere sağ tıkla ve save preset e bas, preset in adını yaz ve bu kadar Genişletmek için tıkla ... cevabı böyle daha demin yeni presets yaptım
ATASOY' Alıntı: Kendim nasıl Premiere Pro için preset yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... pardon ben yanlış anladım soruyu GirayBarış123' Alıntı: Efektleri ayarla, sonra o efektlere sağ tıkla ve save preset e bas, preset in adını yaz ve bu kadar Genişletmek için tıkla ... cevabı böyle daha demin yeni presets yaptım
A ATASOY Üye Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 13 26 May 2021 #4 GirayBarış123' Alıntı: Efektleri ayarla, sonra o efektlere sağ tıkla ve save preset e bas, preset in adını yaz ve bu kadar Genişletmek için tıkla ... efekti nasıl ayarlayacağım ki ? hazır efektleri birleştirip mi yapıyorsunuz yoksa Effects Control panelinden ayarlayıp mı kaydediyorsunuz ?
GirayBarış123' Alıntı: Efektleri ayarla, sonra o efektlere sağ tıkla ve save preset e bas, preset in adını yaz ve bu kadar Genişletmek için tıkla ... efekti nasıl ayarlayacağım ki ? hazır efektleri birleştirip mi yapıyorsunuz yoksa Effects Control panelinden ayarlayıp mı kaydediyorsunuz ?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 26 May 2021 #5 ATASOY' Alıntı: efekti nasıl ayarlayacağım ki ? hazır efektleri birleştirip mi yapıyorsunuz yoksa Effects Control panelinden ayarlayıp mı kaydediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir efekti veya efektleri ekle, düzenle, onları seçip save preset e tıkla işte, effects controls den ayarlıyoruz
ATASOY' Alıntı: efekti nasıl ayarlayacağım ki ? hazır efektleri birleştirip mi yapıyorsunuz yoksa Effects Control panelinden ayarlayıp mı kaydediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir efekti veya efektleri ekle, düzenle, onları seçip save preset e tıkla işte, effects controls den ayarlıyoruz
A ATASOY Üye Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 13 26 May 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: Herhangi bir efekti veya efektleri ekle, düzenle, onları seçip save preset e tıkla işte, effects controls den ayarlıyoruz Genişletmek için tıkla ... Sağol
GirayBarış123' Alıntı: Herhangi bir efekti veya efektleri ekle, düzenle, onları seçip save preset e tıkla işte, effects controls den ayarlıyoruz Genişletmek için tıkla ... Sağol