Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru proje ödevi için slayt

efe1011

Üye
dediğim gibi proje ödevi var ve komşunun benim bile değil buyüzden daha fazla sorumluluk ve 6. fende ilk 6 üniteden her birinden 10 soru ve çözümü şeklinde slayt hazırlıcam direk olan bi site varmı ordan yükliyim yada birleştirrerek yaparım yada yapabilcek varmı ama para veremem çünkü yok yani bi site falan önerseniz yada kendinizi denemek amacıyla yapsanız güzel olur şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
dediğim gibi proje ödevi var ve komşunun benim bile değil buyüzden daha fazla sorumluluk ve 6. fende ilk 6 üniteden her birinden 10 soru ve çözümü şeklinde sunu hazırlıcam direk olan bi site varmı ordan yükliyim yada birleştirrerek yaparım yada yapabilcek varmı ama para veremem çünkü yok yani bi site falan önerseniz yada kendinizi denemek amacıyla yapsanız güzel olur şimdiden teşekkürler
bildiğim sunu için canva var site olarak

dvrzeener

Üye
Slayt yapmak istiyorsanız eğer kullandığım en kullanışlı basit ve verimli uygulamayı bırakıyorum buraya.
Ben de play store da ararken yorum puanı 4 ün üstünde olduğu için indirmiştim ve gerçekten değiyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar