beyler bu tarz thumbnailleri nasıl yaparım bilen var mı?
suliman Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 30 29 May 2021 #1 beyler bu tarz thumbnailleri nasıl yaparım bilen var mı? Ekli dosyalar Web yakalama_29-5-2021_215844_www.youtube.com.jpeg 164 KB · Görüntüleme: 33
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 29 May 2021 #2 suliman' Alıntı: beyler bu tarz thumbnailleri nasıl yaparım bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Adobe Photoshop ile. Kendisi benim profil fotom olur.
suliman' Alıntı: beyler bu tarz thumbnailleri nasıl yaparım bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Adobe Photoshop ile. Kendisi benim profil fotom olur.
zsxyop Üye Katılım 26 May 2021 Mesajlar 35 29 May 2021 #3 suliman' Alıntı: beyler bu tarz thumbnailleri nasıl yaparım bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... videolar neden tersten izlenmiş ??
suliman' Alıntı: beyler bu tarz thumbnailleri nasıl yaparım bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... videolar neden tersten izlenmiş ??
suliman Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 30 29 May 2021 #4 Abua.exe' Alıntı: Adobe Photoshop ile. Kendisi benim profil fotom olur. Genişletmek için tıkla ... biiyorum ama bunda glitch efekti ve birsürü efekt var bunları nasıl bulabilirim.
Abua.exe' Alıntı: Adobe Photoshop ile. Kendisi benim profil fotom olur. Genişletmek için tıkla ... biiyorum ama bunda glitch efekti ve birsürü efekt var bunları nasıl bulabilirim.
Abua.exe Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 162 Web sitesi www.youtube.com 29 May 2021 #5 suliman' Alıntı: biiyorum ama bunda glitch efekti ve birsürü efekt var bunları nasıl bulabilirim. Genişletmek için tıkla ... Bazıları manuel program ile yapılmış bazıları CC packleri ile. YTB ların CC packlerinden bulabilirsin saber glitch ne istiyorsan
suliman' Alıntı: biiyorum ama bunda glitch efekti ve birsürü efekt var bunları nasıl bulabilirim. Genişletmek için tıkla ... Bazıları manuel program ile yapılmış bazıları CC packleri ile. YTB ların CC packlerinden bulabilirsin saber glitch ne istiyorsan
suliman Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 30 29 May 2021 #6 Abua.exe' Alıntı: Bazıları manuel program ile yapılmış bazıları CC packleri ile. YTB ların CC packlerinden bulabilirsin saber glitch ne istiyorsan Genişletmek için tıkla ... tm tşk
Abua.exe' Alıntı: Bazıları manuel program ile yapılmış bazıları CC packleri ile. YTB ların CC packlerinden bulabilirsin saber glitch ne istiyorsan Genişletmek için tıkla ... tm tşk