Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reklam Tanıtım Filmimsi Bir Şey Yaptım :p

En çok beğendiğim kısım 1. dk daki o geçişte kullandığın teknik oldu. Geri sarıp tekrar ileri sardıktan sonra yeni video gelmesi çok hoş bir hava katmış ve müzikle uyumu da oldukça güzeldi.

Reklamın bitişine koyduğun son 2 video daha etkileyixi olabilirdi. Bana göre videoda giriş ve çıkış çok önemli. Barış Özcanı biliyorsun. Onun videolarında outro hep kaliteli. Videonun sonunda akılda kalan cümleler ve görüntüler oluyor hep. Bunu kullanmanı isterdim.

Arabanın modeli, yaşı, kilometresi gibi özellikleri filan bunlarla ilgili şeyler yazılabilir. Meraklı insanların dikkatini çeker arabanın özellikleri. Reklama daha güzel bir hava katar hem Title lar. Sen sade bir şekilde yapmak istedin sanırım o da gayet başarılı olmuş.

Yani diyeceğim o ki, gayet başarılı. Daha da iyisini yapacağına eminim 😃👍
Teşekkür ederim abi.

Evet sonu kısmında haklısın çok zayıf kalıyor. Bir dahakine daha çok özenmeliyim. Tavsiyen için teşekkür ederim.

Normalde yazmak benimde aklıma geldi ama görüntüleri aldığım yer de yazmıyordu. Ben de arabalardan çok anlamadığımdan hakkında detay bulamadım. Yoksa hareketli yazı animasyonlarıyla arabanın hızlı sürat yaptığı yerler de Track Matte Key efektiyle araba hakkında bilgiler yazacaktım. Artık bu işlerden müşteri gelirse onlara yapacağım projeye kısmet :)

Yeniden teşekkür ederim abi, inşallah hepimiz daha iyilerini yapacağız.

video güzel... ama detaylar yok.. bu aracın sadece ön tarafımı var aksesuar iç mekan. arka taraf.. yanlar.. ve bu taraz videolarda ortam sesleri kullan. tekrar döngüde dönüyor video.. far mercedes logo.. yine far. ıgrara.. yine logo
Aynen. Dediklerini uygulayacaktım (Normalde planım şarkı patlamalarına kadar iç mekan + Hafif yükselmede dış mekan + maksimum yükselme de sürat yaptığı anlardı). Ama dediğim gibi görüntüleri bir müşteriden değil kendi yaptığı ayrı bir fragman için bunları çeken bir editörden aldım. O yüzden görüntü sınırlıydı. İç mekan hakkında da hiç çekim yapmamış (Onun yaptığı versiyon daha farklı bir amaçta olduğundan çekimde arabaya odak noktaları farklı olmuş doğal olarak). Ama ileride aldığım bir proje de daha fazla görüntü imkanım olursa dediklerinizi uygulayacağım. Teşekkür ederim.

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Öneri olarakta daha güzel gözükmesi için güzel bir cc(color correction) ekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Orijinal görüntü aslında aşağıdaki. Bu Lumetri Color'la güncellediğim hali. Lumetri Color konusunda da kendimi geliştirirsem daha iyi sonuç alacağım inşallah. Öneri içinde ayrıca teşekkür ederim.

Original.jpg

Graded.jpg

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar