Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Render PC Özellikleri Sizce Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar Selam,
Ben bir etkinlik firmasında junior video editor olarak çalışıyorum ve gittikçe yaptığım işlerin kalitesi de artıyor şuan kullandığım sözde "render pc" bana yeterli gelmiyor, yeni bir bilgisayar alınacak, bana render için güçlü bir sistem önerir misiniz?
Şuan Kullandığım Sistem:
Asus B550M Anakart
Amd Ryzen 7 3700X
16GB 3000 Mhz Ram
Msi GTX 1660 Super 6GB Ekran Kartı
500 GB M.2 Ssd
4+1 Toplamda 5 TB HDD

iyi bir işlemci arıyorsan AMD'nin Threadripper işlemcisini alacaksın.. Ekran kartı ise Quadro serisi olması lazım tabi buda yüksek maliyet demek..

thejambic

Üye
Ekran 'ı 2060 civarına ve ram durumunu minimum 32 'ye çıkartmanı öneririm. İşlemci tarafından sorun çıkaracağını sanmıyorum, stabil çalıması için intel i7 10400 tercih edilebilir ama kullandığın ryzen işlemci ile biraz daha performans alabilirsin diye düşünüyorum

Keşke bu söylediklerin olsa ama senin de söylediğin gibi maaliyet çok yüksek :(
maalesef fiyatlar uçtu ama ryzen 9 serisi de işini görür uzun soluklu bir şey istiyorsan..3700 bir müddet daha götürür ama kasma yapar.. teknoloji sürekli gelişiyor 5K 8K videolar çıkmaya başladı artık.. 2060 iyidir ram 32 yap ama frakans hızlarını yükselt 3200 en aşağı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar