Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki font'u bilen, link olur isim olur fark etmez yazabilir mi?
obatuhan Üye Katılım 26 May 2021 Mesajlar 5 24 Haz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki font'u bilen, link olur isim olur fark etmez yazabilir mi? Ekli dosyalar Electric.jpg 821.8 KB · Görüntüleme: 51
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 25 Haz 2021 #2 obatuhan' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki font'u bilen, link olur isim olur fark etmez yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... buna benziyor : Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
obatuhan' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki font'u bilen, link olur isim olur fark etmez yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... buna benziyor : Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
D designescon Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 23 1 Tem 2021 #4 obatuhan' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki font'u bilen, link olur isim olur fark etmez yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... kankam Find My Font diye bir uygulama var resimdeki fontu senin için buluyor internetten tasarımcı dayıdan bak nasıl kullanacağına
obatuhan' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki font'u bilen, link olur isim olur fark etmez yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... kankam Find My Font diye bir uygulama var resimdeki fontu senin için buluyor internetten tasarımcı dayıdan bak nasıl kullanacağına
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 1 Tem 2021 #5 designescon' Alıntı: kankam Find My Font diye bir uygulama var resimdeki fontu senin için buluyor internetten tasarımcı dayıdan bak nasıl kullanacağına Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de onu kullanıyorum
designescon' Alıntı: kankam Find My Font diye bir uygulama var resimdeki fontu senin için buluyor internetten tasarımcı dayıdan bak nasıl kullanacağına Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de onu kullanıyorum
D designescon Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 23 1 Tem 2021 #6 NeArarsan' Alıntı: buna benziyor : Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Dead Spaceden alakasız bir font bu adam kendi yapmış olabilir ama dead space değil ona eminim
NeArarsan' Alıntı: buna benziyor : Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Dead Spaceden alakasız bir font bu adam kendi yapmış olabilir ama dead space değil ona eminim
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 2 Tem 2021 #7 designescon' Alıntı: Dead Spaceden alakasız bir font bu adam kendi yapmış olabilir ama dead space değil ona eminim Genişletmek için tıkla ... olabilir
designescon' Alıntı: Dead Spaceden alakasız bir font bu adam kendi yapmış olabilir ama dead space değil ona eminim Genişletmek için tıkla ... olabilir