selamlar dostlar photoshop 2021 ile resimlerdeki yazıları nasıl silebilirim? bir türlü çözemedim.
R RedLioN Üye Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 2 6 Haz 2021 #1 selamlar dostlar photoshop 2021 ile resimlerdeki yazıları nasıl silebilirim? bir türlü çözemedim.
orhan Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 40 6 Haz 2021 #2 arka plan karmaşık değilse en iyisi klon bence. Ekli dosyalar mavi.jpg 800.3 KB · Görüntüleme: 7
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 6 Haz 2021 #3 RedLioN' Alıntı: selamlar dostlar photoshop 2021 ile resimlerdeki yazıları nasıl silebilirim? bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla ... Yazıyı seçip content aware fill de yapabilirsin
RedLioN' Alıntı: selamlar dostlar photoshop 2021 ile resimlerdeki yazıları nasıl silebilirim? bir türlü çözemedim. Genişletmek için tıkla ... Yazıyı seçip content aware fill de yapabilirsin
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 6 Haz 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: Yazıyı seçip content aware fill de yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyor metini düzgünce seçip sağ tıklayıp doldur'a tıklarsanız (türkçe versiyonda) ondan sonra tamam a tıklarsanız metin silinir fakat aşırı büyük bir metinse silinmesi dikkat çekebilir ben oralarına karışamam
GirayBarış123' Alıntı: Yazıyı seçip content aware fill de yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyor metini düzgünce seçip sağ tıklayıp doldur'a tıklarsanız (türkçe versiyonda) ondan sonra tamam a tıklarsanız metin silinir fakat aşırı büyük bir metinse silinmesi dikkat çekebilir ben oralarına karışamam