Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖNCELİKLE MERHABA,ekran görüntüsünün kalitesizliği için özür dilerim acele sormak istiyorum, roto brush kullanırken o mavi çizgili yerde değişilşik yaptığımda işaretli yere etki ediyo yani birkaç saniye sonrasına bunu nasıl düzeltirim anlık olmasını istiyorum . Teşekkürler şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 1368
ÖNCELİKLE MERHABA,ekran görüntüsünün kalitesizliği için özür dilerim acele sormak istiyorum, roto brush kullanırken o mavi çizgili yerde değişilşik yaptığımda işaretli yere etki ediyo yani birkaç saniye sonrasına bunu nasıl düzeltirim anlık olmasını istiyorum . Teşekkürler şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 1368
Merhaba, konuyla ilgili bir bilgim yok fakat Roto Brush kullanımı hakkında Onurun bir videosu var. Belki yardımcı olur. Aşağıya bıraktım. İyi çalışmalar