Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru RTX 3060 Adobe Uygulamaları Kasma Sorunu

mutabi

Üye
Merhabalar forum üyeleri, youtube işi ile ilgilendiğim için video edit konusunda kendimi geliştirmek istiyordum ancak laptopum yetersiz kalıyordu bu hafta yeni laptop aldım özellikleri:

Casper Excalibur G900.1180-BF60X-B​

i7 11800H 16GB 1 TB SSD RTX3060 16 GB RAM​

Gibisinden ancak adobe programlarında inanılmaz bir kasma var ( After effects 2020, premier pro 2021) hiç bir şey yapamıyorum acaba bir ayar falan mı yapmak gerekiyor daha önce adobe programlarını ( premier pro, after effects) kullanmadım uygulamalar için ek ayar mı lazım yoksa aldığım laptopta yetersiz mi ?

Bence kasmaması lazım. Laptopu yeni aldığın için belki güncellemeler olmamıştır . Benim sana tavsiyem her şeyi güncelle ondan sonra dene. Çünkü bu özellikler bayaa üst düzey.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Merhabalar forum üyeleri, youtube işi ile ilgilendiğim için video edit konusunda kendimi geliştirmek istiyordum ancak laptopum yetersiz kalıyordu bu hafta yeni laptop aldım özellikleri:

Gibisinden ancak adobe programlarında inanılmaz bir kasma var ( After effects 2020, premier pro 2021) hiç bir şey yapamıyorum acaba bir ayar falan mı yapmak gerekiyor daha önce adobe programlarını ( premier pro, after effects) kullanmadım uygulamalar için ek ayar mı lazım yoksa aldığım laptopta yetersiz mi ?
Edit < Preferences tıkla oradan rami yükselt verilen rami Adobe programlarına 10 arkaplana 6 ver yada 8 8 ver

Akdeniz

Moderatör
Moderatör

Mümkünse iade edin.Excalibur tamamen ve Monster markasının Clevo kasaları kronik sorunludur.

Atacağım iki bilgisayardan birini alın.

Attığım Monster'ın kasasında bir sorun yoktur.

Mümkünse indirimdeyken Acer'i alın.

Ayrıca laptobunuzun özellikleri yetersiz değil,bir kaç ayar ile düzelir.
Ben sadece laptob konusundan Excalibur'un üzerine para verilsede alınmıyıcak bir marka olması nedeniyle iade edin dedim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar