Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RX560 ekran kartım ile 400w (12V 324w 27A) psu kullanıyorum ama bazen donma vs. oluyor. Bikerede After Effects ciname4D de pc donarak reset atmıştı sorun acaba kesinlikle PSU mu yoksa sistem dosyalarından kaynaklımı nasıl anlarım ?
RX560 ekran kartım ile 400w (12V 324w 27A) psu kullanıyorum ama bazen donma vs. oluyor. Bikerede After Effects ciname4D de pc donarak reset atmıştı sorun acaba kesinlikle PSU mu yoksa sistem dosyalarından kaynaklımı nasıl anlarım ?
Aynı sorundan bende iş yerimdeki bilgisayarımda da var.Bir anda donuyor kitliyor.
Önceden böyle bi sorun yaşamıyordum ta ki bir ara ubuntu kurmayı deneyip sonra tekrardan windowsa dönene kadar ya bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ya da formatı atarken birazcık farklı bişiler oldu format düzgün olmadı diye düşünüyorum.
Yani büyük ihtimalle sistem dosyalarından kaynaklanıyor