Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ee
Youtube kanalı için bir outro yapmaya çalışıyorum ancak videoyu kaplayacak olan kısma saber uyguladığım zaman köşeleri net bir şekilde belli oluyor, tam olarak transparan yapamıyorum, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz ? After Effects'i indireli 6 saat falan oldu çok yüklenmeyin
Yumuşaklığı / Featherı artır istersen birde. Yani saberin ayarlarını karıştır soldan, belki oradaki bir ayardan kaynaklıdır. Saat geç olduğu için insanlar yarın görür ancak. Yani illa ki bilen birisi çıkar
ee
Youtube kanalı için bir outro yapmaya çalışıyorum ancak videoyu kaplayacak olan kısma saber uyguladığım zaman köşeleri net bir şekilde belli oluyor, tam olarak transparan yapamıyorum, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz ? After Effects'i indireli 6 saat falan oldu çok yüklenmeyin Ekli dosyayı görüntüle 1395
ee
Youtube kanalı için bir outro yapmaya çalışıyorum ancak videoyu kaplayacak olan kısma saber uyguladığım zaman köşeleri net bir şekilde belli oluyor, tam olarak transparan yapamıyorum, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz ? After Effects'i indireli 6 saat falan oldu çok yüklenmeyin Ekli dosyayı görüntüle 1395
Feather olayını bilmiyorum ama dikdörtgen sorununu internetten hazır template indirerek çözdüm.
Logodaki sorun ise logonun PNG dosyasında kenarlara çok yakın olmasından kaynaklanıyormuş. Photoshopta logoyu biraz küçülterek onu da çözmüş oldum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, hepinizin eline emeğine sağlık.
Feather olayını bilmiyorum ama dikdörtgen sorununu internetten hazır template indirerek çözdüm.
Logodaki sorun ise logonun PNG dosyasında kenarlara çok yakın olmasından kaynaklanıyormuş. Photoshopta logoyu biraz küçülterek onu da çözmüş oldum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, hepinizin eline emeğine sağlık.