Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sanal Dolandırıcılık

hfk

Üye
Arkadaşlar ben kendim elle tasarlayıp fiyatını pahalı bulurlar diye 250-300tlyi geçemiyorum bunlar ise templateyi kullanıp 800tl alıyor valla yazık ya.Tamamen kendim tasarladığım pack 250tl pahalı geliyordu ki şu fiyaskoyu görene kadar.Bu templateyi Videohive'de bulabilirsiniz.
1621871107503.png

mert

Üye
kanka adamlar satsalarda kardalar satmasalarda template olduğu için çok endişe etmiyorlar adam koyuyo ilana satarsa satsın diyo satmazsa zaten bana koymaz kafasında ama sende 250-300tlyi geçemiyorum diyosun bence hakkın ne ise o şekilde fiyatlandır.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Arkadaşlar ben kendim elle tasarlayıp fiyatını pahalı bulurlar diye 250-300tlyi geçemiyorum bunlar ise templateyi kullanıp 800tl alıyor valla yazık ya.Tamamen kendim tasarladığım pack 250tl pahalı geliyordu ki şu fiyaskoyu görene kadar.Bu templateyi Videohive'de bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 1978
Haram Para bence sen helal paranı kazan templatei 800 tlyei koyuyor sen 1000 tl koy

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar