Sayfamda paylaştığım yeni spectrumlu Lirikal video Editim nasıl?
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 21 Eyl 2021 #2 Lirikali' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Spectrum çok küçük olmuş ve fontu değiştir.
Lirikali Üye Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 50 21 Eyl 2021 #3 Akdeniz' Alıntı: Spectrum çok küçük olmuş ve fontu değiştir. Genişletmek için tıkla ... yorumlarınız için teşekkür ederim.
Akdeniz' Alıntı: Spectrum çok küçük olmuş ve fontu değiştir. Genişletmek için tıkla ... yorumlarınız için teşekkür ederim.
aspectsiz Üye Katılım 20 Ara 2020 Mesajlar 151 21 Eyl 2021 #4 Oldukça kötü daha iyisini yapabilirsin Bir yazının kaybolup diğerinin gelmesi yerine daha iyi efektler bulabilirsin
Oldukça kötü daha iyisini yapabilirsin Bir yazının kaybolup diğerinin gelmesi yerine daha iyi efektler bulabilirsin
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 21 Eyl 2021 #5 aspectsiz' Alıntı: Oldukça kötü Genişletmek için tıkla ... Hayır,Oldukça kötü değil.
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 21 Eyl 2021 #6 aspectsiz' Alıntı: Oldukça kötü daha iyisini yapabilirsin Bir yazının kaybolup diğerinin gelmesi yerine daha iyi efektler bulabilirsin Genişletmek için tıkla ... Ben anlatamıyorum herhalde yada anlamıyorsun sen
aspectsiz' Alıntı: Oldukça kötü daha iyisini yapabilirsin Bir yazının kaybolup diğerinin gelmesi yerine daha iyi efektler bulabilirsin Genişletmek için tıkla ... Ben anlatamıyorum herhalde yada anlamıyorsun sen
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 21 Eyl 2021 #7 Lirikali' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mükemmel
aspectsiz Üye Katılım 20 Ara 2020 Mesajlar 151 21 Eyl 2021 #8 Hewexy' Alıntı: Ben anlatamıyorum herhalde yada anlamıyorsun sen Genişletmek için tıkla ... Daha iyisini yapabilirsin dedim nasıl diyim daha iyimser olayım
Hewexy' Alıntı: Ben anlatamıyorum herhalde yada anlamıyorsun sen Genişletmek için tıkla ... Daha iyisini yapabilirsin dedim nasıl diyim daha iyimser olayım
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 21 Eyl 2021 #9 aspectsiz' Alıntı: Daha iyisini yapabilirsin dedim nasıl diyim daha iyimser olayım Genişletmek için tıkla ... Sende ıq eksikliği falan var herhalde yada alzheimer falansın oldukça kötü ne tek akıllı sen misin???
aspectsiz' Alıntı: Daha iyisini yapabilirsin dedim nasıl diyim daha iyimser olayım Genişletmek için tıkla ... Sende ıq eksikliği falan var herhalde yada alzheimer falansın oldukça kötü ne tek akıllı sen misin???
aspectsiz Üye Katılım 20 Ara 2020 Mesajlar 151 21 Eyl 2021 #10 Hewexy' Alıntı: Sende ıq eksikliği falan var herhalde yada alzheimer falansın oldukça kötü ne tek akıllı sen misin??? Genişletmek için tıkla ... Fazlasıyla akıllıyım fazlasını dağıtıyorum gördüğün gibi. Sende boş yapacak birini arıyosun galiba. Kötüye iyi denmez kötü kötüdür burası çocuk parkı değil sana öyle geldiyse yanlış yerdesin.
Hewexy' Alıntı: Sende ıq eksikliği falan var herhalde yada alzheimer falansın oldukça kötü ne tek akıllı sen misin??? Genişletmek için tıkla ... Fazlasıyla akıllıyım fazlasını dağıtıyorum gördüğün gibi. Sende boş yapacak birini arıyosun galiba. Kötüye iyi denmez kötü kötüdür burası çocuk parkı değil sana öyle geldiyse yanlış yerdesin.