Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıfırdan Web Site Tasarımı Yapımını Anlattığım Videomu Değerlendirir Misiniz ?

Ceycey

Üye
Yeni video serisi yapmaya karar verdim ve HTML - CSS ve JS kullanarak sıfırdan nasıl örnek bir web tasarımı yapabileceğinizi gösterdiğim örnek videomu yayına aldım. İlk önce sadece ana sayfa tasarımını yaptım bu videoda. Diğer videolarda sayfa sayfa ilerlemeye devam edeceğim.

Ek olarak WhatsApp iletişim butonu ekleme de bulunmakta videoda.

Videoya bilerek sesimi koymadım.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Yeni video serisi yapmaya karar verdim ve HTML - CSS ve JS kullanarak sıfırdan nasıl örnek bir web tasarımı yapabileceğinizi gösterdiğim örnek videomu yayına aldım. İlk önce sadece ana sayfa tasarımını yaptım bu videoda. Diğer videolarda sayfa sayfa ilerlemeye devam edeceğim.

Oha cidden çok iyi, izlemeye gidiyorum.

AlppElla

Üye

Gayet yeterli buldum fakat bu işe yeni başlayanlar da elbet bu videoya denk gelecektir sesli anlatsanız daha güzel olurmuş ama olsun. Elinize sağlık +rep

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar