Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Şişme çadırımızla yaptığımız kamp videomuz sizce nasıl olmuş?

batuhan0

Üye
Herkese selamlar, hobi olarak yaptığımız kamp serüvenimizi youtube a taşıdık ve ilk videomuzdan olumlu dönüşler gelince prodüksiyonu arttırarak şişme çadır ve soba aldık. İzleyici gözünden olumlu olumsuz eleştiri yaparsanız bir sonraki videolarımızda dikkate alacağımıza emin olabilirsiniz.

Video Linki:

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Emeğinize sağlık yeni başlayan bir kanal için youtube tarafı için söyliyeyim her şey güzel görünüyor. Tabi ki bunun ekipman tarafında sonu yok, elinizdekileri en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bir tek beklentim video içeriğinde şöyle olabilirdi, ilk 3 4 dk sonra bir giriş yapabilirdiniz. kendinizi, bulunduğunuz bölgeyi vb. anlatmak gibi. (kısa kısa atlayarak izlemeye çalıştım varsa iyi olmuştur.) Ancak diğer videolarınızda da tarzınız aynı gibime geldi.

sonrasında 30 dk lık bir video da biraz da şöyle bir çay, kahve eşliğinde sohbet iyi bir tercih olurdu, yada biraz doğa da yürüyüş olabilirdi. ayrıca hızlandırdığınız yerde videonun sesini tamamen kapatıp, müziği %100 seviyesine çıkarmanız daha sağlıklı olacaktır.

Amacım eleştirmek değil, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, başarılar diliyorum. Dilersen irtibata geçersen sohbet muhabbet ederiz. :)

batuhan0

Üye
Emeğinize sağlık yeni başlayan bir kanal için youtube tarafı için söyliyeyim her şey güzel görünüyor. Tabi ki bunun ekipman tarafında sonu yok, elinizdekileri en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bir tek beklentim video içeriğinde şöyle olabilirdi, ilk 3 4 dk sonra bir giriş yapabilirdiniz. kendinizi, bulunduğunuz bölgeyi vb. anlatmak gibi. (kısa kısa atlayarak izlemeye çalıştım varsa iyi olmuştur.) Ancak diğer videolarınızda da tarzınız aynı gibime geldi.

sonrasında 30 dk lık bir video da biraz da şöyle bir çay, kahve eşliğinde sohbet iyi bir tercih olurdu, yada biraz doğa da yürüyüş olabilirdi. ayrıca hızlandırdığınız yerde videonun sesini tamamen kapatıp, müziği %100 seviyesine çıkarmanız daha sağlıklı olacaktır.

Amacım eleştirmek değil, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, başarılar diliyorum. Dilersen irtibata geçersen sohbet muhabbet ederiz. :)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Eleştiriye her zaman açık olmalıyız ki gelişebilelim o yüzden hiç sorun değil :) anlatma olması iyi olurdu dediğiniz kısım için açıkçası kamerayla çokta bağlantı kurup konuşmama sebebimiz globali de hedeflemek. kamera karşısında türkçe anlatım yaptığımızda global izlenme oranı oldukça düşecektir fakat bu şekilde daha relax yaparak o tarafı da kazanmak.

tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar