nerelerde yanlış yapmışım nereleri düzeltmeliyim hiçbir plugin kullanmadan yaptım
S SenZy Üye Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 6 29 Nis 2022 #1 nerelerde yanlış yapmışım nereleri düzeltmeliyim hiçbir plugin kullanmadan yaptım
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 29 Nis 2022 #2 SenZy' Alıntı: nerelerde yanlış yapmışım nereleri düzeltmeliyim hiçbir plugin kullanmadan yaptım Genişletmek için tıkla ... Pluginler kurmalısın. Shakeler,geçişler,cc'ler kullanmalısın.
SenZy' Alıntı: nerelerde yanlış yapmışım nereleri düzeltmeliyim hiçbir plugin kullanmadan yaptım Genişletmek için tıkla ... Pluginler kurmalısın. Shakeler,geçişler,cc'ler kullanmalısın.
Hamza Batur Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 284 29 Nis 2022 #3 SenZy' Alıntı: nerelerde yanlış yapmışım nereleri düzeltmeliyim hiçbir plugin kullanmadan yaptım Genişletmek için tıkla ... fresh bir hava var fakat olmamış ve çok fazla light var
SenZy' Alıntı: nerelerde yanlış yapmışım nereleri düzeltmeliyim hiçbir plugin kullanmadan yaptım Genişletmek için tıkla ... fresh bir hava var fakat olmamış ve çok fazla light var
Windows Kullanıcısı Üye Katılım 14 Mar 2021 Mesajlar 203 29 Nis 2022 #4 Ufacık bir piksellenme hissediyorum sanki.
S SenZy Üye Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 6 29 Nis 2022 #5 Akdeniz' Alıntı: Pluginler kurmalısın. Shakeler,geçişler,cc'ler kullanmalısın. Genişletmek için tıkla ... çok pahalılar :/
Akdeniz' Alıntı: Pluginler kurmalısın. Shakeler,geçişler,cc'ler kullanmalısın. Genişletmek için tıkla ... çok pahalılar :/
S SenZy Üye Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 6 29 Nis 2022 #6 Windows Kullanıcısı' Alıntı: Ufacık bir piksellenme hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla ... Bende daha sonradan bi tık öyle hissettim ama renderdan sonra bakmak istemedim açıkçası
Windows Kullanıcısı' Alıntı: Ufacık bir piksellenme hissediyorum sanki. Genişletmek için tıkla ... Bende daha sonradan bi tık öyle hissettim ama renderdan sonra bakmak istemedim açıkçası
S SenZy Üye Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 6 29 Nis 2022 #7 Hamza Batur' Alıntı: fresh bir hava var fakat olmamış ve çok fazla light var Genişletmek için tıkla ... biraz parlak olmuş sanırım
Hamza Batur' Alıntı: fresh bir hava var fakat olmamış ve çok fazla light var Genişletmek için tıkla ... biraz parlak olmuş sanırım
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 30 Nis 2022 #8 SenZy' Alıntı: çok pahalılar :/ Genişletmek için tıkla ... Forumda yasak olsada yasa dışı yollar ile indirebilirsin.
SenZy' Alıntı: çok pahalılar :/ Genişletmek için tıkla ... Forumda yasak olsada yasa dışı yollar ile indirebilirsin.
Hamza Batur Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 284 30 Nis 2022 #9 Akdeniz' Alıntı: Forumda yasak olsada yasa dışı yollar ile indirebilirsin. Genişletmek için tıkla ... bunu genede dile getirmemen gerekmezmi özellikle bir modaratör olarak
Akdeniz' Alıntı: Forumda yasak olsada yasa dışı yollar ile indirebilirsin. Genişletmek için tıkla ... bunu genede dile getirmemen gerekmezmi özellikle bir modaratör olarak
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 1 May 2022 #10 Hamza Batur' Alıntı: bunu genede dile getirmemen gerekmezmi özellikle bir modaratör olarak Genişletmek için tıkla ... Evet ancak,paylaşım yasak diye biliyorum ben.
Hamza Batur' Alıntı: bunu genede dile getirmemen gerekmezmi özellikle bir modaratör olarak Genişletmek için tıkla ... Evet ancak,paylaşım yasak diye biliyorum ben.