Yorumlarınızı bekliyorum
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 19 Nis 2021 #2 PremiereProcu' Alıntı: Yorumlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani tam olarak?
Q qw_edıtor Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 62 19 Nis 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: Nasıl yani tam olarak? Genişletmek için tıkla ... belirli bir ücret karşılığında mı yapılmalı yoksa ücretsiz mi
GirayBarış123' Alıntı: Nasıl yani tam olarak? Genişletmek için tıkla ... belirli bir ücret karşılığında mı yapılmalı yoksa ücretsiz mi
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 19 Nis 2021 #4 editör = para karşılığında başkalarını editini yapan birisi editör = kendi çapında editler yapan 2 anlamı var ama ben anlayamadım ne demek istediğini
editör = para karşılığında başkalarını editini yapan birisi editör = kendi çapında editler yapan 2 anlamı var ama ben anlayamadım ne demek istediğini
Q qw_edıtor Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 62 19 Nis 2021 #5 insan' Alıntı: editör = para karşılığında başkalarını editini yapan birisi editör = kendi çapında editler yapan 2 anlamı var ama ben anlayamadım ne demek istediğini Genişletmek için tıkla ... ben söyleyemedim galiba özür dilerim ama benim soruma sen cevap verdin teşekkür ederim
insan' Alıntı: editör = para karşılığında başkalarını editini yapan birisi editör = kendi çapında editler yapan 2 anlamı var ama ben anlayamadım ne demek istediğini Genişletmek için tıkla ... ben söyleyemedim galiba özür dilerim ama benim soruma sen cevap verdin teşekkür ederim
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 19 Nis 2021 #6 PremiereProcu' Alıntı: ben söyleyemedim galiba özür dilerim ama benim soruma sen cevap verdin teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim
PremiereProcu' Alıntı: ben söyleyemedim galiba özür dilerim ama benim soruma sen cevap verdin teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim