Eksiklerimi söylerseniz sevinirim
K Kubilay Karabıyık Üye Katılım 4 Şub 2021 Mesajlar 16 29 Haz 2021 #1 Eksiklerimi söylerseniz sevinirim
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 29 Haz 2021 #2 Kubilay Karabıyık' Alıntı: Eksiklerimi söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... valla sen atmadan önce izledim , Çok güzel olmuş.
Kubilay Karabıyık' Alıntı: Eksiklerimi söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... valla sen atmadan önce izledim , Çok güzel olmuş.
K Kubilay Karabıyık Üye Katılım 4 Şub 2021 Mesajlar 16 29 Haz 2021 #3 NeArarsan' Alıntı: valla sen atmadan önce izledim , Çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... <3 teşekkür ederim
NeArarsan' Alıntı: valla sen atmadan önce izledim , Çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... <3 teşekkür ederim
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 30 Haz 2021 #5 Kubilay Karabıyık' Alıntı: Eksiklerimi söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Geçişlere rotation da ekleyebilirsin. Güzel olmuş eline sağlık.
Kubilay Karabıyık' Alıntı: Eksiklerimi söylerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Geçişlere rotation da ekleyebilirsin. Güzel olmuş eline sağlık.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 30 Haz 2021 #6 Edit ArasKa'nın editine çok benziyor videolar felan aynı: Fikir çalıntı %99 Hatta ilk yerdeki konuşma Araska'dan alınmış. Sondaki sözde yine aynı şekilde Araska'nın videosunda var @aras.edit sensin galiba Son düzenleme: 30 Haz 2021
Edit ArasKa'nın editine çok benziyor videolar felan aynı: Fikir çalıntı %99 Hatta ilk yerdeki konuşma Araska'dan alınmış. Sondaki sözde yine aynı şekilde Araska'nın videosunda var @aras.edit sensin galiba
K Kubilay Karabıyık Üye Katılım 4 Şub 2021 Mesajlar 16 30 Haz 2021 #7 Akdeniz' Alıntı: Edit ArasKa'nın editine çok benziyor videolar felan aynı: Fikir çalıntı %99 Hatta ilk yerdeki konuşma Araska'dan alınmış. Sondaki sözde yine aynı şekilde Araska'nın videosunda var @aras.edit sensin galiba Genişletmek için tıkla ... açıklamaya bak istersen
Akdeniz' Alıntı: Edit ArasKa'nın editine çok benziyor videolar felan aynı: Fikir çalıntı %99 Hatta ilk yerdeki konuşma Araska'dan alınmış. Sondaki sözde yine aynı şekilde Araska'nın videosunda var @aras.edit sensin galiba Genişletmek için tıkla ... açıklamaya bak istersen
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 30 Haz 2021 #8 Kubilay Karabıyık' Alıntı: açıklamaya bak istersen Genişletmek için tıkla ... Örnek alman, bir yerini direkt ordan alıp koymanı gerektirmiyor
Kubilay Karabıyık' Alıntı: açıklamaya bak istersen Genişletmek için tıkla ... Örnek alman, bir yerini direkt ordan alıp koymanı gerektirmiyor