Edit ve intro yapmaya yeni başladım buda ilk introm
Raçeli Üye Katılım 8 Tem 2021 Mesajlar 5 11 Tem 2021 #1 Edit ve intro yapmaya yeni başladım buda ilk introm
MertKing Üye Katılım 20 Haz 2021 Mesajlar 222 11 Tem 2021 #2 Yeni başlamana göre güzel olmuş. Kendini geliştirmeye dvm et
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 11 Tem 2021 #3 Raçeli' Alıntı: Edit ve intro yapmaya yeni başladım buda ilk introm Genişletmek için tıkla ... gelişirsin (template değilse)
Raçeli' Alıntı: Edit ve intro yapmaya yeni başladım buda ilk introm Genişletmek için tıkla ... gelişirsin (template değilse)
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 11 Tem 2021 #4 Sanırım Saber kullanmışsın, yazıyı biraz hareketli yapsan daha iyi olabilirmiş(scaleını sürekli artacak şekilde yapabilirsin)
Sanırım Saber kullanmışsın, yazıyı biraz hareketli yapsan daha iyi olabilirmiş(scaleını sürekli artacak şekilde yapabilirsin)
Raçeli Üye Katılım 8 Tem 2021 Mesajlar 5 12 Tem 2021 #5 berat_ahmet' Alıntı: Sanırım Saber kullanmışsın, yazıyı biraz hareketli yapsan daha iyi olabilirmiş(scaleını sürekli artacak şekilde yapabilirsin) Genişletmek için tıkla ... bir daha ki intro'da yaparım, tavsiye için tşk
berat_ahmet' Alıntı: Sanırım Saber kullanmışsın, yazıyı biraz hareketli yapsan daha iyi olabilirmiş(scaleını sürekli artacak şekilde yapabilirsin) Genişletmek için tıkla ... bir daha ki intro'da yaparım, tavsiye için tşk
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 12 Tem 2021 #6 Raçeli' Alıntı: bir daha ki intro'da yaparım, tavsiye için tşk Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Raçeli' Alıntı: bir daha ki intro'da yaparım, tavsiye için tşk Genişletmek için tıkla ... Rica ederim