Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Spunkram Libary'de Transitions effectleri timelinea gelmiyor

kaan03

Üye
Yaklaşık 1 yıldır spunkramı kullanıyorum. Fakat yakın zamanda bu transitions effectlerini kullanamamaya başladım. Üstüne tıkladığımda sadece boşa basıyormuşum gibi hiçbir şey gelmiyor timelinea, yaklaşık 1 haftadır bu şekilde. Çözümü nedir acaba tekrar mı silip yüklemem gerekiyor?

Mustafa07

Üye
Bu problem bende de bugün başladı soluğu burada aldım acil çözülmesi gerekli. İlk başta %50 lerde kalıyor sonra program hatasına düşüyordu. Şimdi arkadaşın bahsettiği probleme geçti. tıklıyoruz ama efektleri eklemiyor

Ekli dosyalar

• HATA.png
    HATA.png
    211 KB · Görüntüleme: 1

MB Design

Üye
Dostlar çözümü çok kolay, AtomX i güncelleme yapmanız gerekiyor o kadar. burdan son versiyonunu indiridikten sonra sorun çözülür iyi çalışmalar kolay gelsin :))

Bu sorun için yetkili kimse destek olmayacak mı platformda? Ajansım var ve iş teslimi yapmam gerekiyor, sorun düzelsin diye uğraşıyorum.

MB Design

Üye
Dostlar valla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, bir fotoğraf atsanız olur mu? yardımcı olmaya çalışırım mesela adobe de güncelleme varsa güncelleyin, başka proje açarak öyle deneyin veya extension da atomx i kapatın tekrar açın :))

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar