Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Spunkram Library Transition Effects çalışmıyor.

Mustafa07

Üye
Ben emlak çekimleri yapıyorum ve AE ve Mocha üzerinden işaretlemeler yapıyordum. Adobe son güncellemelerden sonra işaretlemeler sorun yaratmıştı. Sürekli hata veriyordu. Sonrasında Spunkram library geçişler sıkıntı yarattı. Benim şaşırdığım burada ki yardım çağrılarına kendimiz dışında kimseden bir cevap gelmemesi oldu. @MB Design eski sürümü deneyip bilgi vermese belki de sıkıntı devam edecekti. Arkadaşlar ben her emeğin bir karşılığı olduğuna inanırım ve spunkram da aldığı ücreti hak eden bir marka. Bu uygulamaya ücretler ödüyoruz. Bir markanın büyüklüğü yaptığı iş kadar sorunlar çıktığında ürününün arkasında durmasıdır. Ama ben kimseden bir bilgi geldiğini görmedim. forumlarda onlardan gelen bir açıklama oldu ve görmediysem kusura bakmasınlar. BU ARADA İŞARETLEMELERDE SORUNUM DEVAM EDİYORDU AE nde eski sürümüne geçince her şey yoluna girdi.

asc__a

Üye
Ben emlak çekimleri yapıyorum ve AE ve Mocha üzerinden işaretlemeler yapıyordum. Adobe son güncellemelerden sonra işaretlemeler sorun yaratmıştı. Sürekli hata veriyordu. Sonrasında Spunkram library geçişler sıkıntı yarattı. Benim şaşırdığım burada ki yardım çağrılarına kendimiz dışında kimseden bir cevap gelmemesi oldu. @MB Design eski sürümü deneyip bilgi vermese belki de sıkıntı devam edecekti. Arkadaşlar ben her emeğin bir karşılığı olduğuna inanırım ve spunkram da aldığı ücreti hak eden bir marka. Bu uygulamaya ücretler ödüyoruz. Bir markanın büyüklüğü yaptığı iş kadar sorunlar çıktığında ürününün arkasında durmasıdır. Ama ben kimseden bir bilgi geldiğini görmedim. forumlarda onlardan gelen bir açıklama oldu ve görmediysem kusura bakmasınlar. BU ARADA İŞARETLEMELERDE SORUNUM DEVAM EDİYORDU AE nde eski sürümüne geçince her şey yoluna girdi.
Geçmiş olsun dostum. Eski sürüm fikri bana aitti çünkü sistemin çalışması lazımdı. proje patlıyacaktı yoksa. sabaha kadar her yolu denedim. her kombinasyon. En son çözümü sürümü değiştimekle buldum. Bi çözüm bulmak zorundayım çünkü müşteri iş bekliyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar