Son videoda paylaşılan packi kurdum ama bazı hatalar alıyorum. effectleri attığımda hatalar veriyor.
A Arda Anıl Üye Katılım 4 Nis 2021 Mesajlar 2 4 Haz 2021 #1 Son videoda paylaşılan packi kurdum ama bazı hatalar alıyorum. effectleri attığımda hatalar veriyor.
A Arda Anıl Üye Katılım 4 Nis 2021 Mesajlar 2 4 Haz 2021 #2 hatalar bazen effectin çalışmasına engel olurken bazen olmuyor.
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 4 Haz 2021 #3 Arda Anıl' Alıntı: Son videoda paylaşılan packi kurdum ama bazı hatalar alıyorum. effectleri attığımda hatalar veriyor. Ekli dosyayı görüntüle 2280 Genişletmek için tıkla ... Sapphire pulings yüklemen lazım
Arda Anıl' Alıntı: Son videoda paylaşılan packi kurdum ama bazı hatalar alıyorum. effectleri attığımda hatalar veriyor. Ekli dosyayı görüntüle 2280 Genişletmek için tıkla ... Sapphire pulings yüklemen lazım
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 4 Haz 2021 #4 Arda Anıl' Alıntı: Son videoda paylaşılan packi kurdum ama bazı hatalar alıyorum. effectleri attığımda hatalar veriyor. Ekli dosyayı görüntüle 2280 Genişletmek için tıkla ... Kaç kere açıkladı önce Plug-in'leri kurmalısın yoksa çalışmaz mesela bu paralı sapphire
Arda Anıl' Alıntı: Son videoda paylaşılan packi kurdum ama bazı hatalar alıyorum. effectleri attığımda hatalar veriyor. Ekli dosyayı görüntüle 2280 Genişletmek için tıkla ... Kaç kere açıkladı önce Plug-in'leri kurmalısın yoksa çalışmaz mesela bu paralı sapphire